putin ajutor , sfaturi etc
![]() ![]() ![]() |
putin ajutor , sfaturi etc
omix |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 2 July 12 ![]() |
|
||
--------------------
mazda
mx3
1996
|
|||
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
e un pret bun, daca e si inmatriculata acum daca ai pune poze cu ea ti-am putea spune si echiparea si cateva din dotarile ce le ai, dar e un pret bun
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.393 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
RLaguna |
![]()
|
![]() Dezmembrari Laguna 2 0767445572 Group: Members Posts: 1.794 Joined: 14 May 10 From: Braila ![]() |
QUOTE(omix @ 2 Jul 2012, 15:33) Dupa ce am auzit spusele mecanicilor mi sa cam taiat elanul : alternator nou , distributie schimbata (intre timp proprietarul mi a zis ca sa lucrat pe masina si ca a bagat 2000 de lei in ea ) - asta e de bine -de rau e ca intra ulei in apa . -daca are alternator nou e de bine, ai garantia ca te duce cel putin 90000km -distributie schimbata, iar e de bine, ca te scuteste de 6-8mil cat costa sa-i faci distributia -intra ulei in apa, e de rau! are garnitura de chiuloasa terminata, asta implica niste costuri de inlocuire, cel mai bine intrebi la servisul, unde ai fost cu masina la verificat, cat iti cer pentru a inlocui garnitura de chiuloasa. Ce ai vrut sa spui prin " ca sa lucrat pe masina si ca a bagat 2000de lei in ea", in ce a facut investit? in alternator si in distributie. Farurile se pot inlocui cu unele sh daca sunt matuite, de exemplu, faruri cu xenon - 500lei perechea. This post has been edited by RLaguna: 2 Jul 2012, 15:22 |
--------------------
Renault
Laguna - 2.0 T / 1.9 dci
2001
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Eu m-as feri de o masina pe care cineva mi-o vinde ieftin si la care se pare ca sunt niste probleme destul de suparatoare.Daca tot a bagat 2000 ron in masina nu si-a permis sa schimbe o garnitura de 100 ron???sa nu fie ceva in neregula cu chiulasa.Eu cand am cumparat-o pe a mea am mers pe principiul-functional sa fie ok ca zgarieturi si alte chestii pe la interior le rezolvi lejer si nici nu te lasa in drum.Oricum...recomand Renault Laguna 2 ca fost posesor de Opel, nici nu se compara tinuta de drum si consumul.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
omix |
![]()
|
garnitura a fost schimbata , chiuloasa rectificata , stie oare cineva ce ar fi si cat ar costa reparatia ?
|
--------------------
mazda
mx3
1996
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Prin alt loc ,decat pe la garnitura de chiuloasa, nu vad pe unde ar putea sa intre ulei in apa... Daca spune ca a schimbat garnitura si a rectificat chiuloasa , o fi ramas ulei pe instalatia de racire de inainte de a face reparatia!
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Sau e fisurata si degeaba a rectificat si dres.
A mea are draci pe ea si scuipa ulei pe la capacul de la chiuloasa. Cica asa face toate L7X...dar e adevarat ca nici nu m-am obosit sa schimb garniturile ca am bagat aproape 3000ron in directie si frane. Safety first! |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
QUOTE(boeru_laurentiu @ 2 Jul 2012, 20:18) Prin alt loc ,decat pe la garnitura de chiuloasa, nu vad pe unde ar putea sa intre ulei in apa... Daca spune ca a schimbat garnitura si a rectificat chiuloasa , o fi ramas ulei pe instalatia de racire de inainte de a face reparatia! Posibil sa bage ulei in apa pe la racitorul de ulei |
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
asta cu ulei in apa e rau,
verifica si uleiul eventual, daca este gri ...intra si apa in ulei, deci..cauta alta. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
mikron |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 13 February 10 From: CUGIR ![]() |
Poate intra apa in ulei din causa unei fisuri care se dilata la cald sipoate fi in chiulasa sau chiar in bloc ( remediat la Passat b6 2007)
Varianta cu garnitura de chiulasa este cea mai fericita. Numai bine.... |
--------------------
Renault
Laguna 3
2013 180cp Logan 2007 68cp
Ex Laguna 2 2003 107cp |
|
omix |
![]()
|
in cazul in care uleiul a ramas de cand a schimbat garnitura - ar fi o chestie ok .
ma mai gandesc , deocamdata va multumesc pentru sfaturi |
--------------------
mazda
mx3
1996
|
|
omix |
![]()
|
tin sa va anunt ca am cumparat laguna despre care era vorba in primul post al acestui topic , asa ca o sa fiu si eu un membru in acest club
![]() |
--------------------
mazda
mx3
1996
|
|
MatzuJr |
![]()
|
![]() Matzu Group: Members Posts: 333 Joined: 13 February 08 From: Hunedoara,Calan ![]() |
Salut frati Lagunisti.nestiind unde sa postez am postat aici si anume cine imi poate face rost de o carte de garantie pt laguna 2 .Am masina de aproape 1 an si nu am nici o carte la ea si daca tot am schimbat foarte multe pe ea as vrea si eu o carte.Nu ma trimiteti la reno ca am fost de 4 ori si de 4 ori am lasat nr de tel si nimik.Altundeva unde sa mai caut????PLS...
|
--------------------
Renault
Laguna 3 grandtour 4 control
- Hd
2.0 dci m9r 12.2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 00:33 |