Turul Frantei, Pentru ca si ciclismul este in top!
![]() ![]() ![]() |
Turul Frantei, Pentru ca si ciclismul este in top!
Zipy |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.5 dCI, 86hp, Sedan
- TR 04 ZIF
|
|||
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Chiar daca e foarte probabil sa castige Wiggins, la ce forma a aratat sezonul asta, mie mi-ar placea sa faca dubla Cadel. In rest, sper sa fie spectacol si anul asta
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Zipy |
![]()
|
Si eu tot cu Cadel tin. Nu stiu de ce, dar Wiggins....nu imi place de el pentru ca seamana cu Armstrong.
Desi are un dezavantaj de 10 secunde fata de Wiggins, cred ca va avansa destul de repede si il va depasi pana la etapele de contratimp unde o sa fie iar depasit de Wiggins. |
--------------------
Renault
Megane
1.5 dCI, 86hp, Sedan
- TR 04 ZIF
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Mie mi-a placut Armstrong, chiar daca eram ferm convins ca e ceva necurat la mijloc
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Zipy |
![]()
|
Da, nu si-au dat prea mare interes pentru traseu, nu au facut investitii prea mari in cursa, pentru ca se pregatesc de editia urmatoare, cand fac 100. Ii inteleg pe o parte, dar pe de alta, puteau sa o faca si pe urmatoarea mai modesta, dar sa pastreze o continuitate. Ar fi fost o miscare buna pentru Cadel daca putea sa se mute la Radio Shak.
|
--------------------
Renault
Megane
1.5 dCI, 86hp, Sedan
- TR 04 ZIF
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu inca nu ma prind cum de a castigat anul trecut Cadel, la ce puscarie de echipa avea/are. As fi tentat sa zic ca si anul asta tot el castiga ca Wigg cred ca nu o s-o tina pana la capat.
Mai astept ceva etape sa ma pot exprima. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Zipy |
![]()
|
Are el puscarie de echipa, dar parerea mea este ca toti se concentreaza pe el...il protejeaza. Eu astept sa se mai schimbe clasamentul general pentru ca top 10 este asa inca de la inceput...
|
--------------------
Renault
Megane
1.5 dCI, 86hp, Sedan
- TR 04 ZIF
|
|
AndreiMR |
![]()
|
A castigat anul trecut de unul singur...cand tragea ca nebunul in fruntea plutonului ca sa il aduca inapoi pe Schleck nu l-a ajutat nimeni. Mie de-asta imi place de el, e un ciclist cu multa determinare. Fata de fratii Schleck cel putin, are de o mie de ori mai mult caracter (ca sportiv ma refer). Ma mira in schimb pustiul asta, Sagan, a rupt tot sezonul asta. Pare promitator, daca nu o sa il vedem in curand suspendat
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
Zipy |
![]()
|
Desi nu imi plac de astia care comenteaza, trebuie sa spun ca au dreptate in privinta lui Sagan. Mie mi se pare de prost gust ce face el acum. Cand a castigat prima data, a facut-o pe spatele aluia de la loto, si la sfarsit isi arata muschii. Astazi, a castigat iar (mi se pare ca nu o face chiar pe meritul lui, ca si Cadel) si iar, isi facea cruce si la nicio secunda radea de ceilalti. Totusi, ciclismul nu mi se pare fotbal, atunci cand castigi sa te dai cocos in fata adversarilor, pentru ca nu stii niciodata cand ai nevoie de iei si in fond, ei te-au ajutat sa castigi.
Cat despre cazaturi si baiatul care a ratat traseul? Ce ziceti? |
--------------------
Renault
Megane
1.5 dCI, 86hp, Sedan
- TR 04 ZIF
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
L-ati vazut pe distrusul ala de director de la fdj ? Ce urla si apoi se pupau in masina?!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Urla pentru ca era Cadel in spate si venea precum o furtuna.Daca mai erau 3 km victoria era a lui Cadel, numai ca el nu prea a tras pt locul 1 in etapa asta.Am vazut inca o etapa frumoasa.Maine de la 15 incepe?
|
--------------------
------
------
------
|
|
Solon |
![]()
|
Da,ma, da' nici nu prea mai era vreo distanta prea mare de parcurs. Cadel a venit in sprint la 23 secunde. In fine.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
AndreiMR |
![]()
|
S-a cam terminat competitita in Turul de anul asta...ieri parca revedeam cum il desfiinta Armstrong pe Ullrich acum ceva ani. Si daca prin absurd se va intampla ceva cu Wiggins, ramane Froome in joc. Urat de tot pentru spectacol, si extrem de dubios. Baietii de la Sky au o "pregatire" la care e clar ca restul echipelor nu au acces. Astept scandalurile de dopaj si suspendarile
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
Zipy |
![]()
|
E englez, numai ei stiu cat au investit in echipa si este aproape imposibil sa nu fi descoperit ceva care nu poate fi detectabil.
Sa zicem totusi ca Wiggins este bun la cotratimp....dar la catarari? Este greu sa ai picioare si de TT si de munte. Daca ii mai da lui Cadel inca jumatate de minut la urmatorul contratimp, asta a fost. S-a terminat competitia, iar Cadel nu are decat sa se lupte cu Froome pentru locul 2, ceea ce mi se pare putin cam trist. Niste nimeni, care acum 2 ani se multumeau sa castige o etapa in giro, acum sa castige in franta...este o performanta(sper ca nu la dopaj). |
--------------------
Renault
Megane
1.5 dCI, 86hp, Sedan
- TR 04 ZIF
|
|
Solon |
![]()
|
Aia cu Cadel ce-a fost? Sabotaj sau lipsa de profesionalism? Am ramas tampit ce lipsa de reactie din partea echipei. Dupa aia tot Cadel a trebuit sa traga tare.Pacat.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
AndreiMR |
![]()
|
Parerea mea e ca masina BMC a ramas foarte in spate pentru ca drumul era extraordinar de ingust. Ghinionul lui a fost ca si coechipierul care a venit primul in spatele sau avea pana. Cica s-ar fi aruncat pe jos cuie si alte chestii care au spart cauciucuri...
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
AndreiMR |
![]()
|
http://www.prosport.ro/alte-sporturi/cicli...pozitiv-9876058
Cand am vazut titlul ma asteptam sa il vad pe Wiggins, nu pe Schleck ![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
Solon |
![]()
|
A fost otravit!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Zipy |
![]()
|
I-au dat-o in ceai. Oricum mi se pare imposibil ca un rutier sa se dopeze fara acordul echipei, sau chiar ei sa il oblige. In orice caz, treaba cu: "UCI nu îl poate suspenda, dar suntem încrezători că echipa sa va face acest lucru, pentru a da dovadă de respect pentru competiție" mi se pare o injosire asupra rutierilor. Adica: Bai Franck, dopeaza-te ca daca nu, nu te mai primim in echipa, dar daca te prind astia, te dam afara.
Asa se duce in jos toata sportivitatea din ciclism. |
--------------------
Renault
Megane
1.5 dCI, 86hp, Sedan
- TR 04 ZIF
|
|
AndreiMR |
![]()
|
Ieri a fost inca un episod care confirma teoria conform careia Froome ar fi castigat Turul daca ar fi fost lasat de echipa. Cu ocazia asta, Wiggins mi-a devenit de-a dreptul antipatic, si se pare ca nu numai mie, il huiduiau spectatorii pe finalul etapei
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
Solon |
![]()
|
Pai probabil ca o sa faca o transfuzie si o sa castige fara pb. Ca doar nu l-or verifica ai lui.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:15 |