Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

lumina bord pentru faruri faza scurta

ovu12
post 26 Jun 2012, 21:36
Post #1

Membru

Group: Members

salut.azi am observat ca nu mi se mai aprinde martorul de faza scurta in bord.cel verde.dupa care am observat ca nu-mi mai merge farul stanga fata...am xenon pe ea,dar intrebarea este daca becul din bord,cel verde,are legatura cu becul sau droserul care nu mai merge.ma refer la faza ca daca nu-mi merge un bec sa nu-mi mai arate nici cel din bord....are cineva idee de treaba asta?
scuze daca am deschis topic aiurea,dar am cautat cu search si nu am gasit nimic despre treaba asta.
multumesc.

--------------------
Megane 1 , Megane 3 GranTour ambele / 1.6 16v 79kw , 1.5 dci 81kw / 2000 / 2010
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Vallybz
post 27 Jun 2012, 07:11
Post #2

Membru autentic

From: Buzau/Bucuresti

Mie cand mi-a "picat" droserul de la xenon, tot dupa partea stanga, inca mi se aprindea martorul din bord, asa ca nu cred ca este vreo legatura intre ele.

--------------------
Renault Megane 1 Facelift, 1.6, 16v Coupe 1999 K4M-A7-00 - BZ 87 BVM
+
ovu12
post 27 Jun 2012, 13:05
Post #3

Membru

hmm.....aiurea atunci.....ciudat sa se arda smd-ul din bord odata cu droserul....uneori unele lucruri numai mie mi se pot intampla....e posibil sa se fi ars.....sper sa nu am dreptate...multumesc pt parere.o sa anunt daca s-a aprins dupa ce am schimbat droserul.

27 Jun 2012, 14:42:
am verificat acum.....nu e droserul,ci becul....am schimbat droserele si pe partea stanga cu droserul de pe dreapta,tot nu merge....ma gandesc ca poate are legatura becul din far cu becul din bord.....sincer si mie mi s-a ars acum 2 ani de zile droserul pe dreapta si lumina ca am faza scurta din bord tot mergea....sa fie dracu chiar asa al dreaq sa se fi ars smd-ul din bord?

This post has been edited by ovu12: 27 Jun 2012, 14:42

--------------------
+
MirceaVio
post 28 Jun 2012, 08:42
Post #4

Membru autentic

From: Oradea

Ti s-o fi ars beculetul din bord. Poti sa dai bordul foarte usor jos ca e prins in 2 suruburi langa twitere si apoi placa ceasurilor care e prinsa in 3 suruburi. Le dai jos si schimbi beculetul.

--------------------
Renault Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique - 1998 / 2007
+
ovu12
post 30 Jun 2012, 01:43
Post #5

Membru

stiu sa dau bordul jos....l-am dat de n ori jos.mc oricum.oricum e mai naspa sa-l dau jos ca am plasma pusa pe bord si e ciudat cu acele ca daca scoti unu stramb s-a dus dreaq tot...
am aflat buba....am fost mi-am cumparat bec xenon 50 lei si ca sa vezi ca tot nu mergea....m-am dus inapoi la baiatul ala si mi l-a probat iar pt ca am crezut ca l-am strikat io sau sa-mi dea altul desi mi-l probase deja el acolo pe lok...in fine,am ajuns iar de unde am luat becul si mergea pentru ca mi l-a probat iar...i-am dat si becul care il aveam io pe masina si la fel mergea....l-am rugat sa vina cu dorserul la masina sa verific si asa,desi verificasem cu dreoserul de pe dreapta si nu mergea....nici asa nu a mers....pana la urma a fost o siguranta...adika siguranta pentru far stanga,ca sunt sigurante separate stanga-dreapta.am schimbat siguranta care este de 10 amperi,si s-a rezolvat si problema cu becul din bord.

--------------------
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 00:35
Dacia