Sfaturi pentru achizitie Renault Grand Escapce IV
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi pentru achizitie Renault Grand Escapce IV
Law_35 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 June 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006
|
|||
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Din pacate sunt putini posesori de Espace IV in tara si mult mai putini pe aici.
Si eu sunt interesat de o astfel de masina si nu prea am gasit multe pareri despre ea. Intamplator am dat peste un posesor de Espace IV, 2.0dci, 2009 in C-ta. Inainte avusese tot un Espace din 2002, 2,2dci (daca imi aduc bine aminte). Era semi-multumit de ea, mare, spatioasa, consum bun pentru masa si volumul ei (2,2tone) 10l/100 mediu. Deficiente: usile nu mai au acea "oprire" atunci cand le deschizi (se duc pana la capat), randul de scaune din spate este incomod la drum lung datorita faptului ca podeaua este inalta si se sta acolo cu "genunchii la gura", a afirmat ceva legat de directie dar nu a putut concretiza ce anume il deranja la ea ( a zis prea moale). A afirmat ca nu au fost deficiente legate de functionalitatea componentelor din interior, totul era functional. |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
feldi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 1 August 11 From: codlea ![]() |
eu am un grand espace 4 din 2004 cumparat in 2008 ca spatiu si cel din randul 3 e confortabil podeaua e dreapta consumul bun am o problema acum cu injectoarele debitmetru dar sunt multumit de ea chiar daca e frantuzeasca si nu nemteasca urmatoarea daca mai pot tot un grand espace asi lua
|
--------------------
renault
grand espace 4
2004 1,9dci
- BV-11-WKF
|
|
GrandEspace04 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 15 October 11 ![]() |
SAlut,
Am 3 Espace: 1999,2003,2004 ! Eu conduc un GE 2004,cu acel plafon din sticla. Este 2.0 turbo pe benzina,urasc Diesel-urile ! Probleme normale ,ca la orice car... Este mare,spatios,loc de pus toate,scaunele din spate se ridica pe jumatate daca vrei sa extinzi acel loc. Sunroof-ul din sticla nu mi se deschide,dar asa a fost de cand l-am cumparat. Mi-au cazut zenon-ul de ep stanga,imi costa circa 300 sa vad ce are,posibil cabluri sau computer.€300 aici,unde sunt eu... Merge ok,deah orice masina are bubele ei,cand cumperi un secodn-hand cumperi si probleme celuilalt driver ! Bafta si sa te bucuri de el... |
--------------------
Renault
Grand Espace
2004 Privilege Renault Espace 1999
Renault Espace 2003 Renault Grand Espace 2004 -toate trei in fata casei- |
|
hot |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 25 August 07 ![]() |
Bună seara. Caut o mașină spațioasă cu minim 6 locuri și printre optiuni este și espace. Voi circula cu mașina foarte puțin aproximativ 5000 km pe an
As dori sa știu dacă motorul de 1.9 dci este mai fiabil decât cel de 2.0 benzina. De asemenea dacă se poate o părere sincera cu privire la comparația intre espace și Peugeot 807 (Citroën c8)fiabilitate costuri întreținere This post has been edited by hot: 18 Dec 2014, 21:29 |
--------------------
alfa romeo
156
2003
- bt77cmc
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca circuli doar 5000 Km/an motorul pe benzina este castigatorul!
Comparatie intre Espace 4 si Peugeot 807/C8? Cam cum compari Laguna cu 7 locuri(exista)cu Peugeot 407 tot cu 7 locuri(exista si asta)......adica fara esenta! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
hot |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 25 August 07 ![]() |
Mulțumesc de reply.
|
--------------------
alfa romeo
156
2003
- bt77cmc
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Se poate va rog sa imi spuneti cam ce consum are un Espace 2.0T de 170CP, merci
|
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Depinde cat de rau esti
![]() Sotia vine dupa 1500km facuti 30% oras restul afara cu 6.7% consum, eu nu reusesc sa scad sub 7.5% afara. Pe de alta parte eu o si las mult sa mearga pe loc, iarna sa se incalzeasca, vara sa se raceasca... cert e ca ajung la consum mediu de 9, iar exclusiv in oras cred ca ajung la 15+ cu usurinta. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
R19/16v consumul e sigur pentru ESPACE 2.0T 170CP? ca mi se pare cam mic
ce zici de un GPL pe motoru asta? merci |
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
E pentru fra'su' mai mic, Scenicul din semnatura.
Mie nu-mi place sa stric ce nu pot repara cu usurinta, si nici sa umblu cu bombita-n portbagaj, prin urmare n-am luat si nu voi lua in considerare GPLul. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:07 |