Megane I cutie automata, opinii
![]() ![]() ![]() |
Megane I cutie automata, opinii
Renault BV |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 2 June 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane I
12/2000 Privillege
|
|||
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
O singură întrebare: cât costă taxa de primă înmatriculare (hai să-i spunem de mediu dacă sună mai potrivit) pentru mașina în cauză?
|
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Prin Franta am gasit si eu o masina echipata tot asa-ca in poza.
Problema la masinile astea este la cutia automata.....motorul este super fiabil. Daca au fost facute reviziile la timp...la cutie inclusiv este OK. Pretul din Germania este cam exagerat.....dar asta este alta problema. De unde esti? @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Renault BV |
![]()
|
Sunt din Brasov, am vazut poza aceea dar arata putin ...ciudat sistemul este diferit si am sa postez cateva poze.
Ceprobleme pot aparea la cutie sau mai bine spus la ce sa uit cand o sa o iau? Pretul stiu ca este putin cam mare dar masina arata impecabil pentru varsta ei si a fost condusa doar de un domn cu dizabilitati iar inspectiile sunt facute la timp. 2 Jun 2012, 18:50: Sunt din Brasov, am vazut poza aceea dar arata putin ...ciudat sistemul este diferit si am sa postez cateva poze. Ceprobleme pot aparea la cutie sau mai bine spus la ce sa uit cand o sa o iau? Pretul stiu ca este putin cam mare dar masina arata impecabil pentru varsta ei si a fost condusa doar de un domn cu dizabilitati iar inspectiile sunt facute la timp. In ceea ce priveste taxa persoanele cu dizabilitati sunt scutite de taxa cu conditia ca si masina sa fie inregistrata in acte cu modificariile aferente. 2 Jun 2012, 19:23: asa arata ![]() This post has been edited by Renault BV: 2 Jun 2012, 18:23 Attached thumbnail(s) 20120511_163412.jpg ( Size: 1.4mb ) Number of downloads: 432 20120511_163311.jpg ( Size: 1.35mb ) Number of downloads: 426 20120511_163550.jpg ( Size: 1.92mb ) Number of downloads: 404 20120511_163253.jpg ( Size: 1.64mb ) Number of downloads: 353 |
--------------------
Renault
Megane I
12/2000 Privillege
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Masina arata super in poze dar eventualele problemele sunt in compartimentul motor la cutie.
S-au facut si reviziile la cutie-cu acte/facturi? Ca esta este cea mai "dureroasa" operatiune si la Euromotor reprezentant Renault la Brasov NU SE FAC REVIZII LA Cutia automata (ex.garantie). @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
Renault BV |
![]()
|
in acte nu apare sa se fi facut vreo reparatie doar reviziile ce presupun ca sunt de rutina dar dupa cum spui tu nu se stie ce este inauntru adica eu m-am uitat bine la ea am condus-o, am "tras" putin de ea si pare ok dar as dori sa fac niste teste inainte de a o aduce in tara. Stiti cumva la ce ar trebui sa ma uit? Ar fi mai bine sa schimb distributia aici inainte sa vin in tara impreuna cu consumabile sau e mia ieftin la noi? daca da ce service-uri sunt in Brasov sa nu ia pielea omului si sa lucreze decent?
singurul defect ce l-am remarcat este ca toba la mijloc este slabita si are o mica scapare dar asta nu ma ingrijoreaza iar la cureaua de distributie mi se pare putin cam uzata chiar daca dupa ce spune el si dupa carte trebuie schimbata la 120000km eu as schimba totul la nivel de consumabile numai ca nu stiu daca e mia bine la noi sau in Germania. Alte lucruri la care ar trebui sa ma uit? |
--------------------
Renault
Megane I
12/2000 Privillege
|
|
espacern |
![]()
|
Cureaua de distributie(termen de schimbare 120000 sau ? ani) nu este la exterior....probabil tu ai vazut cureaua de accesorii de la alternator/clim/etc.
Daca este uzata schimb-o urgent pentru ca sunt fregvente cazuri cand s-a rupt cureaua de accesorii uzata si bucati din ea au intrat la distributie si au stricat motorul. In rest inainte de a pleca la drum verifica:nivelul uleiului/antigelului+starea franelor/cauciucurilor si pentru restul intretinerii rezolvam cand ajungi la Brasov...ieftin bun si rapid. @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
Renault BV |
![]()
|
Da e cureaua de accesorii probabil distributia nu am vazut-o dar oricum o sa incerc sa o bag la un service la o cunostinta sa o verifice.
Ce anume trebuie verificat la cutia de viteze? uleiul sau mai sunt componente ce trebuie verificate si daca masina a avut probleme in trecut cum le pot afla? Am trimis o poza si nu se vede dar in partea dreapta in interior am vazut putin lichid sau ulei si cred ca era de la cutie presupun dar nu sunt expert ...iar cureaua de servicii e cam....uzata Attached thumbnail(s) 20120511_171500.jpg ( Size: 1.47mb ) Number of downloads: 158 |
--------------------
Renault
Megane I
12/2000 Privillege
|
|
espacern |
![]()
|
La cureaua de distributie nu are nici un service ce sa verifice.
Ori se schimba ori nu...atat. Verificarea implica demontarea multor piese si daca tot ai demontat schimbi-punct. La cutie poti sa urmaresti eventuale scurgeri de ulei starea planetarelor dar repet adevarata problema poate sa fie in interior...sau nu. Antigelul are nivelul corect dar culoarea este"obosita". La cumpararea unei masini daca nu te pricepi sau nu ai spirit de observatie poti sa te trezesti cu probleme...mari. Sa speram ca nu e cazul tau si ca ai noroc...cu Germania. @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
Renault BV |
![]()
|
la planetare nu curge masina a stat in acelasi loc 24 h si nu s-au vazut pete si nici pe interior doar putin deasupra unde presupun ca e cutia de viteze in compartimentul motor, lichidul a fost schimbat si e trecut in carte si se vede ca este relativ nou pentru ca ultimul TUV a fost facut de 2 saptamani si nu au fost gasite defecte doar ce am vazut eu cum am spus si mia inainte toba de mijloc are o scapare si se aude dar in rest nu pot sa spun ca sunt expert dar inteleg cate ceva la o masina numai ca anumite lucruri nu le pot gasi nici mecanicii pana apare problema respectiva dar sa speram ca este ok...
Ma cam pune pe ganduri distributiadupa ce am citit cate ceva pe aici si cutia de viteze in rest nu imi fac mari probleme. Inca o intrebare sa inteleg ca esti macanic sau ai o persoana de incredere? NU de alta dar e cam greu pentru o persoana cu dizabilitati sa umble sa caute si in ceea ce priveste partea financiara sunt anumite limite. 2 Jun 2012, 21:50: @espacern cu siguranta o sa va contactez dupa ce am facut achizitia pentru mia multe detalii. Pentru moment va multumesc pentru sfaturi. S speram ca va o achizitie fara multe probleme ![]() This post has been edited by Renault BV: 2 Jun 2012, 20:50 |
--------------------
Renault
Megane I
12/2000 Privillege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:25 |