"Scut" metal, indepartat
![]() ![]() ![]() |
"Scut" metal, indepartat
acatalyyn |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 19 October 11 ![]() |
Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 1.38mb ) Number of downloads: 565 3.JPG ( Size: 1.56mb ) Number of downloads: 693 2.JPG ( Size: 1.75mb ) Number of downloads: 660 |
||
--------------------
renault
megan 2
- nt 01 abs
2008
|
|||
cristescu_sergiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 15 February 12 ![]() |
si la mine e ciuruit si vibra dar l-am mai fixat eu.nu cred k are vreo problema k mergi fara el
|
--------------------
Renault
Megane
- AG-08-VVO
2007
|
|
cristian_nechita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 22 April 11 ![]() |
O sa ti se incalzeasca la vara podeaua foarte tare.
|
--------------------
Laguna
3
2012 |
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Ca orice alta piesa de schimb, se gaseste si sh si de nou...
Rolul acelui "scut" este sa izoleze podeaua masinii de caldura degajata de esapament. Exact cum a spus si cristian_nechita o sa ti se incalzeasca podeaua...nu iei foc din cauza asta, dar mai bine faci rost de piesa si o montezi la locul ei!..parerea mea... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
LiviuHF |
![]()
|
![]() Ro.A.F. Group: Members Posts: 227 Joined: 16 April 11 From: Botoșani/Bacău ![]() |
Am sesizat mai tarziu ce scut cauti tu,banuiesc ca protectiile astea se gasesc cu siguranta la dezmembrari.Vorbeste/intreaba si tu pe omuletii ce se ocupa cu astfel de chestii si rezolvi problema ca nu poti merge asa
This post has been edited by LiviuHF: 29 May 2012, 19:11 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004 1.6 83kw Renault Megane II Sedan 2003 1.6 83kw
Think! It ain`t illegal yet... |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Parerea mea e sa nu mergi fara scutul termic, mai ales la vara, in trafic intens. Nu de alta, dar cine stie ce naiba poate lua foc pe acolo. Mai mult de 100 de lei nu ar trebui sa coste la dezmembrari. Si daca e montat corect, nu are ce zgomote sa produca.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
acatalyyn |
![]()
|
Multumesc pentru raspuns. Am sa ma duc sa caut si o sa vad cum fac sa-l pun la loc.
29 May 2012, 21:33: Daca trec cu bine vara , inseamna ca la iarna o sa am incalzire in pardoseala? ![]() This post has been edited by acatalyyn: 29 May 2012, 20:33 |
--------------------
renault
megan 2
- nt 01 abs
2008
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Scutul indepartat de tine are rol de protectie termica.
Odata indepartat scutul termic vopseaua/conducte/cablaje si tot ce mai este pe dedesupt nu mai sunt protejate de temperatura degajata de teava de esapament care acum se degaja peste tot-nu doar in "conducta" reprezentata de acel scut termic. Riscul sa le deteriorezi este destul de mare si cel mai bine monteaza scutul la loc......nou sau SH. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Q: cum reusiti voi sa chinuiti masinile astea in asa hal?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
acatalyyn |
![]()
|
Multumesc pentru sfat, asa am sa fac. R19 - din nestiinta si naiva pasivitate fata de masina.
|
--------------------
renault
megan 2
- nt 01 abs
2008
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Era clar ca scutul ala nu era pus acolo la misto. Totul cu protectie
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 18:18 |