AJUTOR!, PIERDE ULEI
![]() ![]() ![]() |
AJUTOR!, PIERDE ULEI
moky6 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 7 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
- tx5419hx
95 hachback
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Sa punem noi poze cu un motor pe care tu il ai sub ochi?
Pentru ce poze...nu stii cum arata? Pune tu poze cu problema ta mai bine de la motor si incerca sa scrii normal..... @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Asta e poza cu gaura...
This post has been edited by jas2: 19 May 2012, 23:41 Attached thumbnail(s) Renault_Logo_by_Scaraboy.jpg ( Size: 100.63k ) Number of downloads: 203 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
moky6 |
![]() ![]()
|
era topicul doar pentru cei cu motor 2.0 f3r722 si nu stiu exact ce era in acea gaura
|
--------------------
renault
laguna
- tx5419hx
95 hachback
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(moky6 @ 20 May 2012, 22:38) era topicul doar pentru cei cu motor 2.0 f3r722 Scuze de interventie atunci si sa asteptam......un binevoitor cu 2.0 si aparat foto. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
Eu am f3r dar 768
In schimb stai linistit,eu chiar sunt fotograf . ![]() Totusi eu zic sa pui tu o poza cu ce buba ai si eu am sa fac in aceiasi zona sa vezi ce lipseste.(poate observ si eu ) In zona verde este un orificiu pentru calarea motorului.Acolo este un dop(surub) care daca se scoate si nu se mai pune la loc pierde ulei. Sper sa-ti fie de folos. P.S.: nu te infuria,caci colegii au dreptate.Nu e obligatoriu sa ai un tip de motor acasa ca sa-l stii pe dinafara,ca doar si cei de la service nu au acasa masini cum are fiecare client,si totusi le repara (unii ![]() This post has been edited by bundy220: 21 May 2012, 12:41 |
--------------------
n
n
-
n
|
|
moky6 |
![]()
|
nu e atat de usor este in spatele motorului deasupra baii de ulei in dreapta eu am avut-o pe elevator
|
--------------------
renault
laguna
- tx5419hx
95 hachback
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 07:43 |