Renault Trafic 2005 8+1loc., Cruise control Realizat--->care vrea detalii.
![]() ![]() ![]() |
Renault Trafic 2005 8+1loc., Cruise control Realizat--->care vrea detalii.
cristi73 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 August 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Trafic II DCI
2005 JL/JLBC TRAFIC 252.000KM
- B-25-UNV Bucuresti
|
|||
furia galbena |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 March 11 From: Modena Tirgu Neamt ![]() |
As f iinteresat de detalii , nu am faimoasa mufa , cea din bord , trebuie sa-l fac din ecu... cred..
![]() |
--------------------
RENAULT
TRAFIC
cabina dubla 2005
- NT 04 PIN Puterea , este nimic fara control
|
|
cristi73 |
![]()
|
Salut '' Furia Galbena". Pentru inceput iti pot spune ca eu am montat asa ceva la firma care il distribuie,(cu probe sant foarte multumit de el) si se gaseste pe net la adresa gamamag.ro. Mai este inca o firma in buc. care se numeste comfort auto.ro dar nu asigura montajul si nu stiu daca au asa ceva ptr trafic cum e al tau si al meu din 2005. Pretul sigur iti va da batai de cap ptr ca eu am dat 1400 lei cu maneta sau comanda din bord cu tot, cu montaj si garantie si am scapat mai repede sa zic asa. Aveam nevoie de el ptr ca fac des drumuri lungi si am mari dureri de picior pe acceleratie. In fine, mai este o varianta sa-ti iei tu acel cruise-control si sa apelezi la Bubu (il gasesti aici pe forum la renault twingo) care se pricepe foarte bine si are si documentatia necesara , si sigur te va costa mult mai putin decat am dat eu. Dar iti ia mai mult timp precum si un drum in bucuresti si logic cinstea aferenta lui Bubu
![]() This post has been edited by cristi73: 17 May 2012, 12:11 |
--------------------
Renault
Trafic II DCI
- B-25-UNV Bucuresti
|
|
cristi73 |
![]()
|
Poza cu comanda de la volan. Restul sant ascunse pe dedesubt.
Attached thumbnail(s) Fotografii_0062.jpg ( Size: 632.26k ) Number of downloads: 480 |
--------------------
Renault
Trafic II DCI
- B-25-UNV Bucuresti
|
|
sorinacho |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 3 January 17 ![]() |
Salutare. Alte informatii si despre varianta cu cablare din fabrica nu detine nimeni?
4 Jan 2017, 00:24: Salutare. Cunoasteti pe cineva care are informatii despre montarea (varianta precablare) sau se ocupă de asa ceva pe forum pentru trafic? This post has been edited by sorinacho: 4 Jan 2017, 00:24 |
--------------------
Renault
Trafic
2009
- B989
|
|
sorinacho |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 3 January 17 ![]() |
Salutare. Stie cineva ce functie sau la ce foloseste aceasta bucățică de conducător? Mentionez ca este prinsa cu un soricel pe pedala de frina linga swich,din fabrică.
7 Jan 2017, 16:49: Salutare. Îmi poate comunica cineva ,cum se poate activa tempomatul pentru masina din semnătură respectiv renault trafic 2.0? Mentionez ca am precablajul (mufa alba ,spira volan ) si bineinteles volanul cu comenzile aferente (toate originale) si totusi nu pot conecta tempomatul cu can clip. Are cine o solutie ? Multumesc. This post has been edited by sorinacho: 7 Jan 2017, 16:49 Attached thumbnail(s) 20170106_182248.jpg ( Size: 492.83k ) Number of downloads: 193 |
--------------------
Renault
Trafic
2009
- B989
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 18:07 |