Probleme Geamuri, Se deschid si se inchid greu cand ploua
![]() ![]() ![]() |
Probleme Geamuri, Se deschid si se inchid greu cand ploua
daniel.pad |
![]()
|
||
![]() E sofisticata ma! Group: Members Posts: 76 Joined: 22 April 12 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- SJ 21 PAD
1999 Hatchback Toti stiu apasa pe acceleratie pana la fund, dar putin mai stiu si unde e frana!
|
|||
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Scoate chederele de la geamuri si spala-le poate au prea multa mizerie.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
daniel.pad |
![]()
|
![]() E sofisticata ma! Group: Members Posts: 76 Joined: 22 April 12 From: Cluj ![]() |
QUOTE(Gabryello @ 13 May 2012, 21:10) sincer am incercat doar cu servetel umed cand erau coborate geamurile, ms mult de sfat o sa incerc maine, poate poate se opreste proaia... imi recomanzi un anumit detergent? un m-am gandit la pur. |
--------------------
Renault
Laguna
- SJ 21 PAD
1999 Hatchback Toti stiu apasa pe acceleratie pana la fund, dar putin mai stiu si unde e frana!
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Cu pur le-am spalat si eu cand am vopsit masina si nu am avut probleme. Daca tot merg greu geamurile poti incerca sa dai fata de usa jos, sa cureti mizeria de pe macara si sa ii pui putina vaselina proaspata.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
daniel.pad |
![]()
|
QUOTE(Gabryello @ 13 May 2012, 22:02) Cu pur le-am spalat si eu cand am vopsit masina si nu am avut probleme. Daca tot merg greu geamurile poti incerca sa dai fata de usa jos, sa cureti mizeria de pe macara si sa ii pui putina vaselina proaspata. am facut deja treaba cu vaselina,in masura in care am putut de intariturile din usa... |
--------------------
Renault
Laguna
- SJ 21 PAD
|
|
daniel.pad |
![]() ![]()
|
Problema rezolvata! din partea mea se poate inchide!... multumesc de ajutor!
|
--------------------
Renault
Laguna
- SJ 21 PAD
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Pai si nu ne spui si noua ce ai reparat? Poate o sa mai aibe nevoie si alti colegi de ajutor.
![]() |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
daniel.pad |
![]()
|
QUOTE(Gabryello @ 15 May 2012, 13:15) apa calduta cu pur de vase intr-un lighean, am spalat bine chederele le-am sters bine, am urcat sus si le-am uscat cu uscatorul:))...nu am avut rabdare sa se usuce singure...am spalat cu clin geamurile bine bine, am montat chederele la loc si surprinzator urca mai repede si nu mai agata...am si udat geamul si chederul sa vad daca se comporta la fel la umezeala si e mult mai bine... ms mult gabryello ... mai trebuie sa scap de lacul de pe geamuri*astept lama lui s_gm1 si sunt ok. offtopic: vineri schimb si rulmetii de sarcina de la telescoape. |
--------------------
Renault
Laguna
- SJ 21 PAD
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Cu placere!
![]() |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 00:12 |