Ingrijire interior piele, ce produse folositi voi???
![]() ![]() ![]() |
Ingrijire interior piele, ce produse folositi voi???
zagreus |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 10 May 12 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Reanault
Laguna II
2003 1.9DCi 120cp full <<iniTiale PARIS>>
|
|||
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Si eu am full piele, si folosesc produsele Turtlewax. Foarte bune, recomand. Eu insa trebuie sa schimb sezutul scaunului soferului e facut varza.
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
2003 Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(zagreus @ 11 May 2012, 19:20) Abia am cumparat masina si as vrea sa ii curat pielea de la interior si va intreb pe voi- cei care aveti Laguna de mai mult timp , ce ati folosit pentru a curata scaunele si ingriji interiorul?? masina are aproape 10 ani si i-au cam aparut "riduri" mai ales pe scaunul soferului . Ce as putea folosi pentru ca pe rafturile magazinelor sunt o multime de produse romanesi - straine . sparay- solutie concentrata... si tot asa.. stiu ca pare haios, dar este eficient. SetWidth220-Doina-Emulsie-nutritiva3.jpg |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
mariusa10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 18 December 07 ![]() |
Si eu tot Doina folosesc de vreo 4 ani si totul e perfect.Am folosit inainte o solutie de la BMW scumpa da nu era cu nimic mai buna.De fapt idea cu crema Doina am gasit-o pe forumul BMW.
![]() |
--------------------
laguna II
1,9dci
2003 privilege “Nu aruncați gunoaiele! Din ele se fac show-uri TV”
Woody Allen |
|
zagreus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 10 May 12 From: Bacau ![]() |
Vreau sa cumpar prima oara un produs bun de curatat , dupa aceea poate am sa ma gandesc si la varianta mai ieftina " DOINA"pentru a intretine.
Oricum va multiumesc .. si mai astept paresi si sugesii |
--------------------
Reanault
Laguna II
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Doina e pentru piele vie. Noi avem piele tabacita,moarta... Ca sa nu mai spun ca pielea noastra de pe reno e doar o piele ecologica mai rasarita. Am citit multe forumuri (motociclism,audi,bmw) pana sa ajung la turtlewax.
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
2003 Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
zagreus |
![]()
|
Am gasit si am cumparta Turtele wax , am gasit in Selgros. in weekwndul care vine am sa vad cumva va iesi .... Sper sa fie asa cum zici tu
![]() This post has been edited by zagreus: 14 May 2012, 08:51 |
--------------------
Reanault
Laguna II
|
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Si eu am luat turtle wax, si e un produs foarte bun, a costat 23 de lei in Carrefour, dar e ditamai sticla de 500 ml, si eu cum am piele doar pe margine ( dynamique ) cred ca imi ajunge un an.
Am auzit si eu de Doina, si nu stiu daca e cea mai buna alegere, multi vad ca il folosesc cu succes, si pe moment precis ca improspateaza si curata, ca doar e facut sa scoata mizerii din pori, insa cum spune mircea-daniel, e pentru piele vie nu piele tabacita, si sigur nu e acelasi produs. Dupa folosire indelungata s-ar putea sa nu va placa rezultatul. Din perspectiva mea e relativ simplu, interiorul de piele e pretentios si scump. Nu iti lua masina cu piele daca tapiteria e uzata intens sau daca nu iti convine sa il intretii. La fel e si cu jantele de 17, eleron, folii si alte imbunatariri. Va dau un exemplu: personal nu imi plac xenoanele aftermarket, deci ma feresc de ele. La fel si cu pielea. Legat de turtle wax, nu zic ca nu sunt bune, dar ei se axeaza pe ceara si produse de intretinut caroseria, faza cu pielea la interior nu cred ca sunt cei mai buni, dar sunt ok. Precis exista si produse ce se apropie sau depasesc 100 de lei. 23 de lei e cat pt. 2 kg. de detergent de haine sau o sticla mare de vanish, nu mi se pare o avere. In ceea ce priveste autenticitatea pielii din masini, in modelele foarte vechi din anii '70 si '80 tin minte ca se folosea vinilin la greu, de-ala de proasta calitate. In anii '90 parea o tendinta generala sa fie dotare premium pielea, si nu prea vedeai sintetica. Acum iar s-au perfectionat toti pe materiale "ecologice" de inalta calitate moleculara ( avansuri in chimie ) si baga tot felul de fasii standard la interior sa scoata ochii cu tapiteria "piele". Ce ma distreaza cel mai tare e optiunea leatherette pe BMW-uri ![]() La reno-ul meu pare sa fie piele autentica, dar atentie, numai cea care vine in contact direct cu pasagerul, adica partile de pe interiorul scaunelor. Spatarul, marginile si baza sunt invelite in clasica "piele de autobuz". |
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 10:16 |