De la soc automat la soc manual?, De la soc automat la soc manual?
![]() ![]() ![]() |
De la soc automat la soc manual?, De la soc automat la soc manual?
garfield_09 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 11 August 09 From: ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
renault
R 5
86 garfieldalin@yahoo.com
|
|||
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Teoretic se poate face, practic depinde de indemanare si piesele necesare !
|
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
De ce nu vrei sa incerci sa cumperi unul automat, dar functional?
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
garfield_09 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 11 August 09 From: ploiesti ![]() |
L-am schimbat cu unul functional dar nu a mers prea mult si nu'mi place sa-l scot mereu din chiulasa sa pun altu ptr ca risc sa stric filetu acela si-mi iau adio de la chiulasa. Prefer unul manual
![]() Deci nu a incercat nimeni sa faca asta ? daca iau ace sistem de soc de la vreo dacie s-o potrivii sau pierd timpu degeaba :-? Multumesc |
--------------------
renault
R 5
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
curios, am socul automat al masinii si merge de 20 de ani
mai repede cred ca ai o problema de montaj/reglaj care duce in timp la stricarea lui |
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Normal ca se potriveste. Este un cablu care trage de o piesa, nimic special, poti sa ii pui si o sfoara cu un cui...si sa o infosori in pozitia necesara.
Faptul ca ai pus unul bun si nu merge ma duce cu gandul la pompa de injectie. Sa ii faci o verificare. Tu ai termostat? Si care este problema exacta, nu mai acctioneaza socul sau nu mai revine? |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
garfield_09 |
![]()
|
L-am reglat cu motorul cald asa cum trebuie dar cand e motoru rece nu trage deloc socu. Am termostat si este bun. NU vroiam sa fac o improvizatie cu socu manual...vreau sa adaptez un sistem de pe alta masina care sa meraga cum trebuie si sa arate si bine. Sa inteleg ca voi sunteti ptr a inlocui socul automat...am sa caut unul mai bun poate nu mai face figuri. Multumesc ptr ajutor
![]() |
--------------------
renault
R 5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:33 |