Senzoti presiun pneuri, sunt nou posesor de laguna II
![]() ![]() ![]() |
Senzoti presiun pneuri, sunt nou posesor de laguna II
zagreus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 10 May 12 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Reanault
Laguna II
2003 1.9DCi 120cp full <<iniTiale PARIS>>
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
R19... omul nu zice nicaieri ca a aruncat senzori sau ca i-a dat jos!
A schimbat jantele de pe 16" cu unele pe 17" care la fel ca ale lui aveau senzori ! Iti arata la care roata e defectul? |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
trebuiesc rescrisi noii senzori
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
zagreus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 10 May 12 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Reanault
Laguna II
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Pai e si normal, masina ta a fost sincronizata cu niste senzori, care erau in jantele tale de 16. Ai pus alte jante, care au alte senzori, si acele senzori nu comunica cu calculatorul masinii, deoarece nu au fost sincronizate. Mai exact fiecare senzor are un cod. Acel cod se introduce in calculatorul masinii si masina de acolo stie cu care trebuie sa comunice. Pana cand nu introduci seria acestor senzori pe care le ai acuma nu o sa apara nimica pe display, mai exact eroarea doar.
|
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
- BH
2003
|
|
zagreus |
![]()
|
deci rezolvarea : trebuie sa ma duc la un service reno ??
|
--------------------
Reanault
Laguna II
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
din moment ce tu ai senzorii montati pe roti da trebuie la service, sau te duci la vulcanizare, dai cauciucurile jos, iei codurile de pe senzori si cu ajutorul unui coleg care are ddt ii scrie in uch
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
zagreus |
![]()
|
Multumesc mult pentru lamurire . sper sa rezolv problema saptamana viitoare.
|
--------------------
Reanault
Laguna II
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Sau daca faci rost de ddt, te duci la prietenul tau cu care ai facut schimb si citesti din computerul lui codurile,daca la el functionau!
|
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
- BH
2003
|
|
zagreus |
![]()
|
Este cineva din BACAU care sa ma poata ajuta
Nu stiu ce e ala ddt( presupun ce e un program ca sa te conectezi la calculatorul masinii) 11 May 2012, 19:10: chiuar nu e nimeni din bacau??? This post has been edited by zagreus: 11 May 2012, 19:10 |
--------------------
Reanault
Laguna II
|
|
zagreus |
![]()
|
nu e nimeni din Bacau sa ma poata ajuta??? nu as vrea sa ajung la reno pentru niste amarati de senzori de presiune
|
--------------------
Reanault
Laguna II
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Yo pe Laguna mea nu-i am da' nici nu le duc lipsa
![]() Au existat prin vremuri indepartate, dar vechiul proprietar i-a dezactivat. Si bine a facut. Daca nu vrei dureri de cap, recomand acelasi lucru ..... oricum cand ai pana vezi/simti. |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
zagreus |
![]()
|
asa e dar au si senzorii rolul lor , inainte de a rupe cauciucul si a indoi janta.
|
--------------------
Reanault
Laguna II
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Du-te la reno!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
zagreus |
![]()
|
la reno e cu programare, ma programeaza astia peste 1 sapataman , dar la un alt service mai dotat as putea sa ma duc?? ar putea ei sa imi programeze senzorii??
|
--------------------
Reanault
Laguna II
|
|
zagreus |
![]()
|
chiar nu stie nimeni???
|
--------------------
Reanault
Laguna II
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
QUOTE(melcu @ 25 Jun 2012, 12:03) Yo pe Laguna mea nu-i am da' nici nu le duc lipsa ![]() Au existat prin vremuri indepartate, dar vechiul proprietar i-a dezactivat. Si bine a facut. Daca nu vrei dureri de cap, recomand acelasi lucru ..... oricum cand ai pana vezi/simti. Eu am masina indata de 3 ani si nu am probleme cu senzorii de roti,din moment ce ai cauciucuri bune si nu ai probleme sa faci pene si tot asa nu ai probleme cu ei,daca te duci in verde si iti pierzi calculatorul de la preumatice nu este de vina reno ca tu te duci pe macadam cu masina. 29 Jul 2012, 18:18: QUOTE(zagreus @ 29 Jul 2012, 13:53) Toata jmecheria cu reprogramatul senzorilor dureaza cel mult 15 minute asa ca nu cred sa iti trebuiasca programare,te duci la reno si le zici ca iti trebuie afectati senzorii de presiune roti si gata nici altceva in plus This post has been edited by bad_x: 29 Jul 2012, 18:18 |
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
zagreus |
![]()
|
dace e asa cum zici tu ar fi perfect, multumesc mult.
|
--------------------
Reanault
Laguna II
|
|
yurim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 14 November 10 ![]() |
mai baieti, daca tot veni vorba de senzori....
de ceva vreme ma tot freaca la cap ba sensorul ala de pe partea stanga fata, ba celalalt. mai exact, dupa ce trec de 70 km / h , poc, apare STOP si cica am 0,9 atm in roata. verific presiunea si culmea.. indica 2.3. dupa alti km presiunea o indica corect in schimb sta aprins STOP si mi spune sa schimb roata. ( care roata, nu stiu, ca toate au presiune normala ) nu-l bag in seama si la drum intins ma pomenesc ca nu-mi mai identifica senzorul respectiv. adica imi apare mare o masina pe fond albastru cu doar 3 roti ![]() hai cu un sfat ceva ca ma streseaza cand dau drumul la pilot. nu pot vedea viteza cu care circul ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 110 cp
- B-55-xxx
2006
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
QUOTE(yurim @ 29 Jul 2012, 20:28) mai baieti, daca tot veni vorba de senzori.... de ceva vreme ma tot freaca la cap ba sensorul ala de pe partea stanga fata, ba celalalt. mai exact, dupa ce trec de 70 km / h , poc, apare STOP si cica am 0,9 atm in roata. verific presiunea si culmea.. indica 2.3. dupa alti km presiunea o indica corect in schimb sta aprins STOP si mi spune sa schimb roata. ( care roata, nu stiu, ca toate au presiune normala ) nu-l bag in seama si la drum intins ma pomenesc ca nu-mi mai identifica senzorul respectiv. adica imi apare mare o masina pe fond albastru cu doar 3 roti ![]() hai cu un sfat ceva ca ma streseaza cand dau drumul la pilot. nu pot vedea viteza cu care circul ![]() Incearca sa scoti mufa de la senzorul de roti si sa dai cu spray,am patit la o masina ca nu am putut afecta senzorii de roti din cauza asta dupa ce am dat cu spray la mufa a mers Senzorul de afla sub masina in zona scaunului sofer |
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:15 |