Benzina in ulei, cauze
![]() ![]() ![]() |
Benzina in ulei, cauze
CoSsMy |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 20 November 10 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19
1989 GTS
|
|||
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
poti avea returul infundat....
sigur e ceva de la circuitul de benzina. eu am patit demult la Dacie treaba asta...era returul infundat. Bine, nu e Dacie, dar in principiu poate ajuta experienta mea din trecut... |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
BLUE R 19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 12 August 10 From: Pitesti ![]() |
Daca e apa ?
|
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|
CoSsMy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 20 November 10 From: Brasov ![]() |
Nu e...duhneste a benzina de la o posta.
|
--------------------
Renault
19
1989 GTS
|
|
john reno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 30 December 09 From: Bucuresti ![]() |
Segmenti dusi?
|
--------------------
renault19
hatchback
- PH10ZME
1993
|
|
CoSsMy |
![]()
|
masina cu 78.000 de km, la mn in familie de la km 0, cumparata de noua din Franta, cu kilometrii reali 100%. Deci segmentii in nici un caz. Insa am descoperit problema...cum a stat mult (nu stiu inca detalii exacte, masina e in service) i s'au blocat etrierele pe fatza. Pistonashele se pare ca si-au dat ultima suflare.Nu stiam de ce parca dadea putin in nas (mergea infranata). Din cauza asta am mers ceva cu socul tras, a bagat benzina multa, nu a avut cum sa se arda si mi'a ajuns in ulei. Si cu ocazia asta, daca tot am ajuns la service, m'am trezit cu urmatorul deviz: Bujie arsa (le schimb toate), finala de la toba ca pamantu (trebuie schimbata), etriere noi, placute frana si discuri, schimb de ulei + filtru...si urmeaza sa ii curete toata aprinderea, carburatorul, daca tot a ajuns acolo, schimbat filtrul de benzina si de aer...sper ca intr-o saptamana sa imi fie gata. Mersi ptr ajutor...sper sa fie in regula dupa asta.
This post has been edited by CoSsMy: 5 May 2012, 10:11 |
--------------------
Renault
19
1989 GTS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:10 |