axa came rupta, de ce s-a rupt axa cu came
axa came rupta, de ce s-a rupt axa cu came
playeroooo2000 |
![]()
|
![]() de ce inca mai merge? Group: Members Posts: 330 Joined: 26 October 05 ![]() |
mergand cu masina pe autostrada-nu eu conduceam, masina am imprumutat-o cuiva- s-a oprit motorul deodata, la 110 km ora dupa cum zice omul, dupa ce am desfacut distributia am vazut ca totul era pus la punct, la toate semnele, am desfacut si capacul de la tacheti , axa cu came este rupta chiar de langa fulie, am mai observat 3 supape care sunt mai jos decat ar trebui, deci indoite.
vreau sa stiu de ce s-a rupt axa cu came , din cauza de talpa in timp sau din alte cauze, avand in vedere ca distributia a rama intreaga, toate rolele la semn. daca voi schimba motorul as vrea sa stiu ce ma asteapta ca sa nu am probleme cu seria motorului- ce acte, rar, autorizari , facturi cum ca a fost montata in service autorizat...etc, si daca va fi valabila o factura emisa in alta tara referitor la montare. This post has been edited by playeroooo2000: 1 May 2012, 22:54 |
--------------------
renault
megane classic peste 500.000 km
2001 1,9 dti 59 kw/80 cp dynamique
- Y944 GHC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 07:19 |