[OFERTA] Monitor CRT si Transmitator FM, [DONEZ] [DONEZ] [DONEZ]
![]() ![]() ![]() |
[OFERTA] Monitor CRT si Transmitator FM, [DONEZ] [DONEZ] [DONEZ]
TheSting |
![]()
|
||
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|||
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
QUOTE(Hack @ 26 Apr 2012, 08:28) M-am hotarat sa-l donez in loc sa-l vand. De ce vi-se pare asa iesit din comun? Nu va inteleg aceasta aroganta. Apelez la spritul civic din om, deoarece sunt foarte multi oameni care vor un produs doar ca este gratis. Dumneavoastra sunteti in mare nevoie de posturi? Vad ca aveti placerea sa faceti arogante legate de orice topic. Va rog frumos poate intelegeti nu este civilizat ceea ce faceti. This post has been edited by TheSting: 26 Apr 2012, 10:29 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
TheSting |
![]()
|
Cu ajutorul userului "total" am dat monitorul unui pusti care are nevoie de el. Ii multumesc pe aceasta cale.
Transmitatorul FM a fost dat unui vecin ce are o Dacie 1300 reconditionata si are casetofon stock (fara caseta, fara CD doar radio FM si AM). Va multumesc si daca aveti bunavointa se poate inchide acest Topic. |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
se poate inchide, monitorul a ajuns la un copil de la tara fara posibilitati financiare
monitorul e ok dpdv tehnic! multumesc daciaclub! |
--------------------
logan
pentru?
- X XX XXX
200x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 23:43 |