Probleme plafoniera uda
![]() ![]() ![]() |
Probleme plafoniera uda
keluboss |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 6 September 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio
2004/alize allways outnumbered, never outgunned
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pentru inceput demonteaza plafoniera si incearca sa strangi surubul de fixare antena.
Daca nu este etans bine atunci trebuie sa schimbi garnitura de cauciuc de sub talpa exterioara. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
la clio nu are nici o garnitura, etanseaza direct pe plastic. eu am schimbat pana acum 2 socluri de antena cu aceeasi problema, solutia finala fiind putin silicon universal in jurul surubului si al ghidajului de pe talpa suportului. de atunci nu am mai avut probleme.
|
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Pt initiator: desfa-o si vezi in ce stare...mai mult ca sigur a crapat de la vechime si variatiile de temperatura iarna-vara.
Recomand sa-ti cumperi de noua piesa (vine fara bat si cablu) - 8200684863 e codul si costa 20 de lei cu tot cu tva in reteaua renault. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
jfo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 5 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cu silicon am rezolvat si eu
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Limited /Clio-Hatchbach/
Limited 2016/110Cp DCI/2001 65 Cp D C i
|
|
keluboss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 6 September 06 From: bucuresti ![]() |
multumesc pentru feedback, revin dupa ce remediez problema
|
--------------------
renault
clio
2004/alize allways outnumbered, never outgunned
|
|
Erwintz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 8 June 09 From: Brasov ![]() |
Am si eu aceeasi problema cu intratul apei in lampa de la plafoniera. Cred ca si la mine este crapat suportul de prindere, deoarece a suferit un soc puternic dat de capota de la motor care s-a deschis in timpul mersului. Noroc ca nu aveam viteza (numai 70 km/h)
![]() |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji, 1.5DCI, 48KW
5/2005
- BV-08-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 17:57 |