se aprind martori in bord?ce probleme?
![]() ![]() ![]() |
se aprind martori in bord?ce probleme?
raul4you |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 12 August 11 From: galati ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna1
1994
|
|||
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
laguna 1 nu are indicator pentru presiunea de ulei
uleiul se aprinde odata cu stop si se aprinde din urmatoarea cauza: presiune insuficinta a uleiului, care poate fi nivel insuficient la ulei, ulei foarte prost sau cu alte lichide in loc de ulei(apa benzina), baia de ulei indoita in dreptul sorbului(daca este de tabla), sorbul pompei de ulei infundata din cauza ca nu s-a schimbat uleiul la timp, sau pompa de ulei nu mai debiteaza suficient, filtrul de ulei infundat bafta! |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
sisifjunior |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 8 February 12 ![]() |
salutare
o chestie ciudata la o laguna ph1 1.8 1997 bara fata a fost lovita in parcare in dreapta si s-a aprins martorul airbag in bord si luminile marsarier stau aprinse nonstop. am dat bara jos si nu am gasit senzor pt airbag pe colo. masina are 1 airbag in volan, atat. nu stiu daca inainte de a avea bara lovita masina prezenta aceste simptome. daca ma poate ajuta cineva. multumesc. |
--------------------
RENAULT
CLIO 4
2014 Estate 1.5dCi Expression 75CV Renault Clio IV are ...93.000 km și povestea continuă!
|
|
raul4you |
![]() ![]()
|
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 12 August 11 From: galati ![]() |
ms katalyn,pentru sfaturi
|
--------------------
renault
laguna1
1994
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:44 |