Parrot asteroid, sisteme audio, bluetooth, car kit
![]() ![]() ![]() |
Parrot asteroid, sisteme audio, bluetooth, car kit
basarabmarian |
![]()
|
||
![]() Basarab Marian Group: Members Posts: 17 Joined: 1 July 08 From: Constanta ![]() |
Attached thumbnail(s) C23753788_9.jpg ( Size: 146.35k ) Number of downloads: 439 |
||
--------------------
renault
laguna III
2009
- CT 03 BAS
|
|||
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Detin aparatul de aproape o luna si sunt extrem de multumit ce stie sa faca...in special partea de internet radio care pe un stick de la vodafone nu am aproape deloc caderi de net....
Locatia e una singura...intre consola si magazia de cd-uri.. Momentan eu mi-am fabricat ceva insa mai am de lucrat la finisaje si poate o sa fac ceva din fibra sa imbrace sistemul mai frumos. Ca si aparat e peste muuuulte deviceuri... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
basarabmarian |
![]()
|
![]() Basarab Marian Group: Members Posts: 17 Joined: 1 July 08 From: Constanta ![]() |
Da, si eu am ramas placut uimit de multele lucruri pe care stie sa le faca, cat despre montaj tu acolo l-ai pus? Sub magazia de cd-uri?
|
--------------------
renault
laguna III
2009
- CT 03 BAS
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Da.
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:27 |