Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Intrebare

Radu2188
post 12 Apr 2012, 19:49
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut..am si eu o intrebare...am un Clio 3 ,1.2 , 75 CP, 16 v...
de 3,4 zile mi-am dat seama ca intra foarte greu in treapta a 2-a sau chiar deloc.... acolo e problema cea mai mare... si mai nou nici in prima treapta... e un fel de loterie.... 3 din 5 incercari merg....
Am fost la service Renault ...m-au programat dupa 3 zile (in care nu am circulat cu masina )si in 10 min cica au rezolvat...au curatat ceva praf....dar tot nu mergea.... au inceput sa "sune " la Bucuresti , ca doar de acolo se poate face ceva (Mentionez ca masina e in garantie si are 28000 KM)... Au zis ca e ceva mai complicat si ca trebuie sa faca mai multe verificari...dar pentru asta trebuia sa astept pana dupa sarbatori... (si eu am fost injurat deja de vreo 40 de ori pentru ca nu puteam pleca bine de pe loc la semafor) . Mi-au spus ca nici cutia nu o sa o schimbe...ci o sa repare...

SI in final...intrebarea :A mai patit cineva ceva de genu? aveti idee despre ce este vorba?

--------------------
Renault Clio 3 2009/ 1.2 ,75 CP , 16 V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
espacern
post 12 Apr 2012, 20:16
Post #2

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Pare o problema de ambreiaj dar totodata se poate sa fie si ceva la cutie...
Oricum se demonteaza cutia jos si dupa aia se constata exact de unde este problema.
Bine ca merge..chiar si asa cu injuraturi.

@+

--------------------
. . - . .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th July 2025 - 23:14
Dacia