pdg, sfat
![]() ![]() ![]() |
pdg, sfat
calin_87 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 18 August 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2004 privilege
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Daca ai PDG, masina e mai ridicata, distanta dintre roata si partea superioara a aripii, atat pe spate cat si pe fata e mai mare, aproximativ la fel cu distanta laterala dintre roata si aripa. Si din cate stiu, din ce se mai spunea pe forum, cica si arcurile si telescoapele ar avea alt cod renault, deci ar cam fi diferite.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
calin_87 |
![]()
|
merci dar nu mi-ai zis nimic concret.
|
--------------------
renault
laguna 2
2004 privilege
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Si oare cum as putea sa stiu eu daca ai PDG?
![]() Informatiile puse de tine sunt cu mult mai succinte decat raspunsul meu. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
calin_87 |
![]()
|
telescoapele p fata le-am cumparat deja.kayaba.sunt bune? sa speram ca se potrivesc cand voi merge la un service
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2004 privilege
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Nu e posibil sa ai niste distantiere? Ca sa fie mai inalta? A mea are PDG si nu pare a avea nimic deosebit, poate doar scutul si ceva cm la inaltime.
This post has been edited by mircea-daniel: 11 Apr 2012, 19:54 |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Nu este obligatoriu sa ai scut metalic daca ai PDG. Eu am PDG si am scut de plastic.
|
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Esti norocos, a mea are ditamai scutul de metal ruginit si greu ca o zi de post...
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 13:59 |