Posibila problema?, distributia proaspat schimbata, se simt vibratii
![]() ![]() ![]() |
Posibila problema?, distributia proaspat schimbata, se simt vibratii
armin23 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 25 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio V
2020
|
|||
armin23 |
![]()
|
Nu stie nimeni nimic despre asta? Nimeni-nimeni??
|
--------------------
Renault
Clio V
2020
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Sunt destul de putini detinatori de Clio 3 ca sa fi trecut cineva prin asta si sa fie si pe forum. Cauta pe la Megane 2 ceva similar ca acolo sunt mai multi utilizatori si ai mai multe sanse.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
adiblu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 15 January 07 From: Slatina ![]() |
Referitor la problema ta, eu sunt de parere ca vibratiile aparute nu sunt din cauza distributiei noi schimbate, ci din cauza ca dupa ce au umblat prin acea zona nu au mai asezat bine la loc componentele(cabluri, furtune, etc...) date la o parte pentru a lucra la distributie. Motorul de 1,4 16V este foarte inghesuit la clio 3 si daca nu este totul asezat la fel ca in fabrica, este foarte probabil sa apara simptomele descrise de tine. Eu am avut exact aceleasi vibratii ca si cele descrise de tine dupa ce mi-am montat instalatia GPL pe masina si a trebuit sa inghesuie meseriasii diverse alte componente prin acelasi motor ca al tau. Am rezolvat insa problema repede si acum este liniste ca inainte. Deci uita-te pe acolo prin zona si aseaza totul la locul initial si o sa scapi de vibratii.
|
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
La fel am patit si eu dupa ce am demontat/montat diferite componente din compartimentul motor. Vibratii simtite in pedale datorita contactului dintre cutia filtrului de aer si recipientul pentru lichid de frana. S-a rezolvat prin ajustarea pozitiei cutiei filtrului de aer.
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
armin23 |
![]()
|
deci ceva foarte grav nu e... ok, am inteles... va multumesc pentru ajutor
|
--------------------
Renault
Clio V
2020
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Cel mai bine ar fi sa te duci la cei care ti-au schimbat distributia si sa le spui ce patesti, banuiesc ca ai o garantie pe lucrare, nu?
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 11:50 |