Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Radiere masina vanduta fara contract

TudorCluj
post 26 Mar 2012, 10:02
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna,

Problema mea e in felul urmator: Acum 5 ani am vandut o masina unei persoane, careia i-am dat toate actele masinii (talon, carte de identitate). Aceasta persoana a vandut masina la randul ei si acum pot presupune ca a schimbat mai multe maini, masina aflandu-se in alt judet. Cu acea persoana am facut un contract de vanzare care din pacate l-am pierdut. Precizez ca am scos masina de la plata impozitului in baza contractului de vanzare de atunci. Totusi masina e inregistrata pe numele meu si eventualele amenzi imi vin mie. Nu pot da de persoana la care e masina acum, nici nu are rost urmarit acest fir, nu vreau sa declar masina furata ca nu am nevoie si de altele pe cap,iar instantei nu ma pot adresa pt ca nu am nici un act.

Intrebarea mea e evidenta: cum pot rezolva aceasta situatie?

As putea declara cartea de identitate pierduta si de acolo sa solicit in baza ei radierea? Am nevoie de talon si numere pt asta?
Am nevoie de certificat fiscal pt a o radia ca in cazul vanzarii?

Va multumesc anticipat.

--------------------
Seat Leon 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Axe
post 26 Mar 2012, 10:09
Post #2

Membru autentic

Cred ca trebuie sa obtii copia contractului de atunci cu care mergi sa-ti radiezi masina la politie !

--------------------
Renault Megane 1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
+
BZN
post 26 Mar 2012, 10:42
Post #3

Itan convins

From: Rucar / Bucuresti

Ai completat, la momentul vanzarii, rubrica din talon "instrainat catre: ... "? Cumparatorul avea 30 de zile la dispozitie sa treaca masina pe numele lui.
Masina mai circula? Ai cautat-o dupa RCA si ITP, sunt valabile? Poate a iesit din circuit...

--------------------
Tico 0,796 6v, 1998 /Logan 1,598 16v, 2009 . - AGXXMAV / AGXXVAB
+
vallixx
post 26 Mar 2012, 14:26
Post #4

Membru nesuferit

From: Bucuresti

Absolut.

In plus daca ai scos-o de pe rol de la fisc, ai scos-o in baza unui contract de vanzare.
Nici nu poti sa o dai furata dupa aia, atata timp cat la fisc ea figureaza vanduta.
De la circa finainciara de unde ai radiat-o, nu poti obtine copie dupa contractul de vanzare in baza caruia ai radiato-o atunci?

This post has been edited by vallixx: 26 Mar 2012, 14:28

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 12:05
Dacia