Deschidere Laguna cu cheia, am ramas fara baterie la masina!
![]() ![]() ![]() |
Deschidere Laguna cu cheia, am ramas fara baterie la masina!
postasu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|||
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Se baga cheia pentru a scoate capacelul si dupa aia se introduce cheia in yala si se descuie.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Multumesc frumos !
Asa credeam si eu dar am zis ca sa nu stric ceva. Am apasat eu pe cheie ca sa iasa capacul ala dar nimic si am zis ca nu fortez! |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Fa cum ti sa zis si e totul ok,nu ai ce rupe.
Capacul ala de protectie de destul de bine fixat,de aceea merge asa de greu. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
cristixxxlog |
![]()
|
![]() .. Group: Members Posts: 440 Joined: 4 August 08 From: BUCURESTI ![]() |
Are cineva idee daca se poate repara cumva broasca de la usa soferului? Mie cheia mecanica nu functioneaza deloc...
|
--------------------
Nissan
Murano Z51 - 2.5 dci
2011
- B-XXX-LGF
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Lipsa de lubrefiere.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cristixxxlog |
![]()
|
deci sa-nteleg ca trebuie sa bag foarte mult "lubrifiant" ca sa mearga....
mie imi intra cheia, rotesc de ea (in ambele directii) dar usa nu se incuie (sau, dupa caz, nu se descuie). ma intereseaza mai ales ca e posibil sa am doua cartele diferite (le-au ametit cei de la reprezentanta cand au vandut masina ) pentru ca cele doua chei mecanice sunt total diferite (una din cartele evident nu functioneaza deloc, desi baterie are. nu incuie, nu descuie, nu o recunoaste masina si are cheia mecanica diferita fata de cea din cartela buna). curios insa, cheia mecanica diferita intra si ea in broasca si din ce am vazut, o pot roti si pe aceea, dar cu acelasi rezultat nu incuie/descuie. |
--------------------
Nissan
Murano Z51 - 2.5 dci
2011
- B-XXX-LGF
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(cristixxxlog @ 27 Mar 2012, 08:47) are cheia mecanica diferita fata de cea din cartela buna). curios insa, cheia mecanica diferita intra si ea in broasca si din ce am vazut, o pot roti si pe aceea, dar cu acelasi rezultat nu incuie/descuie. Asa este normal sa se intample..cand cheia metalica nu este a masinii. Este un sistem anti-efractie sa nu se poata forta yala cu altceva metalic:pila/alta cheie/etc. Doar cu cheia masinii de origine se poate deschide/inchide din yala usa. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
cristixxxlog |
![]()
|
Ok, insa de ce nu imi merge nici cheia din cartela buna? Are acelasi comportament... o sa o bibilesc in week-end sa vedem, daca tot nu merge pribabil e stricata broasca.
|
--------------------
Nissan
Murano Z51 - 2.5 dci
2011
- B-XXX-LGF
|
|
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Scoate tapiteria de pe usa si baga mana ; intre manerul usii si broasca trebuie sa ai o tija metalica ce se roteste in momentul in care invarti cheia pentru a incuia - descuia .
Poate n-o ai sau o fi sarita . |
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
- MS 07 NAT
|
|
MatzuJr |
![]()
|
![]() Matzu Group: Members Posts: 332 Joined: 13 February 08 From: Hunedoara,Calan ![]() |
Salutare,nici eu nu pot deschide usa cu cheia mecanica,am scos capacul am introdus cheia dar nu pot invarti de ea nici cum???Idei ??
|
--------------------
Renault
Laguna 3 grandtour 4 control
2.0 dci m9r 12.2009
- Hd
|
|
paultoma |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 13 September 12 ![]() |
Salutare. Am ramas si eu fara curent la masina si cheia mecanica nu imi merge pt ca nu am acea tija intre yala si mecanismul de inchidere/deschidere. Are cineva o poza cu acea piesa? Cand am ramas fara curent la masina , am deschis-o in felul urmator.
Se da jos blindajul , dai un + pe +ul de la alternator si un minus pe caroserie. Apesi butonul de pe cartela si masina se deschide. Repet!! are cineva o poza cu piesa dintre yala si mecanismul de inchidere? sau un cod ceva??? |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003
|
|
Katoxy1979 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 16 November 12 From: PETROSANI ![]() |
Aceeasi problema o am si eu la usa , cheia nu merge . Cartela nu merge. Usile blocate. Ideii ?> sparg geamul ?
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2002
- HD-10-GGE Laguna 2002, PRIVILEGE, 120 cp, 1.9 DCI.
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Paultoma, nu cred ca o sa gasesti acea tija se parat. Poti incerca la colegii de pe forum, dar nu cred. Ea face parte din incuietoare (din maner).
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
Katoxy1979 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 16 November 12 From: PETROSANI ![]() |
Cum ai ajunj la alternator /? fi mai explicit Paul toma
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2002
- HD-10-GGE Laguna 2002, PRIVILEGE, 120 cp, 1.9 DCI.
|
|
mihnis |
![]()
|
![]() MeMbRu normal Group: Members Posts: 502 Joined: 2 September 07 From: Tirgu Mures ![]() |
dai jos scutul.
|
--------------------
Renault
Laguna II Dinamique
2003/1,9 Dci, 88 KW,Carminat Nav
- MS xx yyy
|
|
danut81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
Salutare colegi. A deschis cineva Laguna fara cheie? Am un prieten care a pierdut singura cartela. Merge cu departatul usii si tras de maner?
|
--------------------
Renault
Megane 2 2005
Lux Privillege
- vs.01.smb
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Si la ce ajuta sa deschizi usa daca nu mai ai nici o cartela?
Cel mai "elegant" este sa spargi un geam triunghiular de la usa spate.....nu e scump SH si se schimba repede. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.170 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Salut,
Mai bine sparge geamul mare de pe usa spate, o sa aveti surpriza ca geamul ala mic triunghiular sa fie mai scump decat cel mare, sau vanzatorul nu il demonteaza de pe usa. Nu trageti de usa ca apoi nu va mai sta pe cheder cum trebuie si o sa fluiere in mers. |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
postasu |
![]()
|
Sparge toate geamurile ca ti le vand eu ieftin
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 13:33 |