Problema radiere masina
![]() ![]() ![]() |
Problema radiere masina
niku2 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 26 August 11 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
EX Renault
Laguna II Dynamique
2001 1.9dci 88kw 120CP -> Good car
|
|||
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Nu o poti radia din circulatie fara numerele masinii,carte,talon si actul prin care sa dovedesti ca ai dat masina la dezmembrari ori la remat sau sa demonstrezi ca ai spatiu unde sa o depozitezi.Atata timp cat nu o radiezi din circulatie sau macar celalalt nu o va inmatricula(caz in care trebuie sa iti iei certificat fiscal prcum ca nu ai datorii catre stat),vei plati impozitul pentru masina.
Faza cu doveditul ca ai spatiu de depozitare nu e foarte pertinenta.Ce te sfatuiesc eu e sa vezi cum faci rost macar de seria de sasiu a masinii tale si sa aranjezi undeva la dezmembrari sa iti dea acel act atat de necesar pentru a o putea scoate definitiv din circulatie.Bafta! |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|
niku2 |
![]()
|
Problema e ca masina nu mai este la dezmembrari, ci a cumparat-o persoana respectiva si a reparat-o. El circula cu actele mele.
|
--------------------
EX Renault
Laguna II Dynamique
|
|
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai putea lua legatura cu el...sa ii faceti actele asa cum trebuie..
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
As sugera sa nu dai nimic pierdut pentru ca te trezesti cu dosar penal pentru marturie mincinoasa.
Fa o langere la politie si mentioneaza ce s-a intamplat si cum. Daca ai noroc patesti ca mine si, cu raspunsul oficial al politiei, te duci la primarie si radiezi masina. Spor. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
niku2 |
![]()
|
Da, nu prea ma lasa constiinta sa zic ca mi-a furat masina. Desi unii asa m-au sfatuit. Voi merge la politie sa vad ce pot rezolva. Desi am mai fost la ei o data, la sectia de care apartin. M-au trimis la sectia din care apartine locatia unde a avut loc vanzarea.
|
--------------------
EX Renault
Laguna II Dynamique
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
Dupa ce iti dai 2 palme (unde s a mai vazut sa se faca contract intr-un singur exemplar?!), vorbesti cu cel care are acum masina si ii propui sa faceti actele, ca sa o radiezi si el sa mearga cu ea pe numele lui. Ca sa fii convingator, poti sa ii spui ca altfel, aia e masina TA dupa acte, si poti sa i-o iei oricand. El nu are niciun motiv sa te refuze, il costa 10 minute din viata (ca e porblema lui dupa daca chiar o inmatriculeaza)
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai problema e ca ala a pus o alta masina "pe acte", adica a taiat seria de pe epava si a inlocuit-o pe masina lui ca sa "sara" taxele de inmatriculare. Evident ca daca ar vrea sa faca actele ar trebui sa treaca pe la RAR pt identificare unde s-ar alege si cu un dosar penal (sau poate cu ala te alegi chiar tu, masina fiind pe numele tau). Prin urmare acesta este motivul pt care ala te duce cu vorba. Sfatul meu, desi a mai fost spus mai sus de altii, este sa te duci la politie si sa declari EXACT ce s-a intamplat!
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Asta daca a mai taiat seriile si nu merge cu numerele alea ale lui pe masina asta
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
foarte posibil si asta
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
recomand ca la politie sa fii cumpatat si sa nu afirmi in scris ca tipul ar fi facut ceva ilegalitati. Pur si simplu vorbesti despre ce cunosti si atat. Si du-te la circumscriptia de care apartii, nu la aia la care apartine gagiul.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
niku2 |
![]()
|
Maine vreau sa merg la politie. Trebuie sa merg in cartier la cumatrul meu, unde am vandut masina. Asa mi-au zis cei de la sectia de politie din cartierul meu.
Sper sa nu ma expedieze... Multumesc tuturor. 27 Mar 2012, 17:41: Am dat declaratie la politie despre tot ce s-a intamplat. Urmeaza ca politia sa-l contacteze telefonic. Au mai zis ca hartia facuta cu acea persoana este egala cu 0. Acum sunt curios ce se rezolva. This post has been edited by niku2: 27 Mar 2012, 16:41 |
--------------------
EX Renault
Laguna II Dynamique
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(niku2 @ 26 Mar 2012, 17:20) Au mai zis ca hartia facuta cu acea persoana este egala cu 0. Un contract care are semnaturile celor implicati este un act cu putere juridica deplina. In Politie poate este egal cu O dar la alte institutii....este perfect valabil. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
niku2 |
![]()
|
Am depus 2 plangeri la politie. A fost si cel caruia i-am vandut (a doua zi) si a dat si el o declaratie.
Dupa 3 saptamani am primit in posta un plic de la sectia de politie, precum ca persoana careia i-am vandut a luat cunostinta si va incerca pe cale amiabila sa rezolve problema, in caz contrar trebuie sa actionez in instanta. L-am sunat si a zis ca el cunoste pe cineva de la politie din satul unde se afla individul care a cumparat de la el (e din Raducaneni - Iasi) si o sa-i opreasca actele. (Faza e ca asa ma duce cu vorba de cand am vandut-o). A trecut ceva timp si ma gandesc sa-i mai dau 1 - 2 luni sa recupereze actele sa o radiez, daca nu il dau in judecata. Situatia nu e simpla, avand in vedere ca eu nu am nici un act doveditor, ci doar 2 martori. As avea nevoie de un avocat ce se pricepe in astfel de cazuri, din Iasi. Stie cineva cat sunt cheltuieleile pt un astfel de caz? |
--------------------
EX Renault
Laguna II Dynamique
|
|
claudyyu89 |
![]()
|
![]() Membru XXL Group: Members Posts: 168 Joined: 2 November 10 From: M A R T E ![]() |
cea mai usoara solutie e sa vb cu cel care circula acum cu masina. El precis a "recarosat-o" ca de aceea ai luat 650 euro pe ea (jumate din taxa de poluare). Propune-i sa plateasca impozitul si amenzile care iti vin acasa sau fa un contract V-C ca respectivul sa si-o poata trece la nume. Cu putin "ajutor" din partea unui angajat Rar isi trece masina pe nume, trebuie doar sa corespunda culoarea si anul fabricatiei
![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4
Limuzina 1,6 ; 101 cp. Nu îmi este rușine că sunt român. Îmi este rușina că ... alții sunt români.
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
Problema e doar la radierea fiscala, unde nu trebuie decat contractuo de v-c si civ-ul... Dar nu vezi ca omul nu are cu cine sa se inteleaga?
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
nistorm06 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 June 12 ![]() |
@claudyyu89 off topic- nu pot da reply la celalalt post despre masina inmatriculata si nici nu pot da PM pt ca am prea putine posturi.As avea si eu cateva intrebari daca se poate in legatura cu inmatricularea ca sunt in aceeasi situatie. Da mi un PM cum sa te contactez. Mersi si sorry pt off topic.
|
--------------------
Volkswagen
Polo 6n
1997
- none
|
|
niku2 |
![]()
|
QUOTE(claudyyu89 @ 5 Jun 2012, 01:16) cea mai usoara solutie e sa vb cu cel care circula acum cu masina. El precis a "recarosat-o" ca de aceea ai luat 650 euro pe ea (jumate din taxa de poluare). Propune-i sa plateasca impozitul si amenzile care iti vin acasa sau fa un contract V-C ca respectivul sa si-o poata trece la nume. Cu putin "ajutor" din partea unui angajat Rar isi trece masina pe nume, trebuie doar sa corespunda culoarea si anul fabricatiei ![]() ![]() Acea persoana la care a ajuns acum, nu e de gasit. Eu nu aveam nici macar un nr de telefon. Tipul de la dezmembrari la care am vandut, a zis ca acum nici lui nu-i mai raspunde la telefon. Solutia in cazul acesta mi-a zis cineva de pe forumul de la VW, e actionarea in instanta, si cu hotararea judecatoreasca radiez masina. Aici detalii - http://www.politisti.ro/topic/1094-radiere...a-transcrierea/ This post has been edited by niku2: 6 Jun 2012, 23:26 |
--------------------
EX Renault
Laguna II Dynamique
|
|
claudyyu89 |
![]()
|
![]() Membru XXL Group: Members Posts: 168 Joined: 2 November 10 From: M A R T E ![]() |
da, insa poate dura procesul.
|
--------------------
Audi
A4
Limuzina 1,6 ; 101 cp. Nu îmi este rușine că sunt român. Îmi este rușina că ... alții sunt români.
|
|
niku2 |
![]()
|
Daca stau asa , platesc impozitul si amenzi, pana cine stie cand. Am gasit pe net ca au platit 6-8 ani si atunci se trezira sa faca ceva.
Bine'nteles ceri ca paratul sa suporte cheltuielile de judecata. This post has been edited by niku2: 7 Jun 2012, 16:01 |
--------------------
EX Renault
Laguna II Dynamique
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
cauta actualul proprietar si fa actele cu el si daca refuza sa iti plateasca impozitul si amenzile declara masina furata - bafta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
niku2 |
![]()
|
E periculos sa o declar furata. Totusi am facut un act de mana. Ma trezesc eu cu dosar penal.
Citeste mai sus, ca s-a mentionat. |
--------------------
EX Renault
Laguna II Dynamique
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
atunci duplicat la acte si radiere
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
niku2 |
![]()
|
Actele sunt la el. Si daca vreau sa scot altele trebuie sa merg la RAR cu masina...
Complicat, si este prostia mea... |
--------------------
EX Renault
Laguna II Dynamique
|
|
niku2 |
![]()
|
Revin pe acest topic pt a ajuta si altor persoane in situatii asemanatoare...
Joia ce a trecut am rezolvat cu actele. A fost necesar in cele din urma sa merg la Politia rutiera, intrucat persoana(al treilea cumparator) la care a ajuns masina ma tot amana ca nu are bani si sa o astept pana in mai, ca atunci ii expira asigurarea. Am insistat sa facem mai repede actele, si la o discutie mai aprinsa cu sotia respectivului mi-a zis ca eu nu le-am vandut nimic si nu pot sa-i oblig, ci sa-i astept. Am zis ca nu sunt in masura sa puna conditii, la care a replicat, ca ei vand masina la randul lor, si nu pot sa le fac nimic... Am mers imediat la sectia unde am pus initial plangerea (ce tinea de zona unde a avut tranzactia, si de la care am primit raspuns acasa) si ei m-au indrumat catre Politia rutiera. Acolo am scris o alta declaratie, in care am descris pe scurt ce s-a intamplat, cu nume si numerele de telefon si am cerut ca sa fie oprit in trafic si sa-i retina certificatul de inmatriculare in vederea perfectarii actelor. Ofiterul de servici a azis sa fac si la judecatorie la fel si astfel se radiaza din oficiu, insa am zis sa mai astept (cu judecatoria nu-i asa simplu cred...). La acestea am alaturat o copie la hartia venita ca urmare a plangerii de la Politie si o copie a C.I. Dupa o luna ma suna un politist din satul unde locuia noul proprietar, m-a intrebat despre plangere. I-am zis ca eu nu am vazut persoana respectiva si sa ia masuri. L-a pus sa scrie o declaratie si sa ma caute sa facem actele. Faza e masina se stricase intre timp, ca poate o vindea... Bine ca s-a intamplat in judetul Iasi si vanzatorul era dintr-un sat apropiat. This post has been edited by niku2: 25 Apr 2013, 09:43 |
--------------------
EX Renault
Laguna II Dynamique
|
|
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
Asta sa-ti fie invatare de minte. Niciodata nu se face un contrct de vanzare-cumparare intr-un singur exemplar, cel putin puteai sa faci o copie dupa contract. De asemenea trebuia sa-ti opresti niste copii dupa CIV si certificatul de inmatriculare.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
niku2 |
![]()
|
Asa e.
Insa masina era avariata de asta am mers pe incredere. Am luat 650 euro pe ea. |
--------------------
EX Renault
Laguna II Dynamique
|
|
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
In ziua de azi NU MAI EXISTA incredere, nu mai ai incredere in tine dar in alti !
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:17 |