usa casetofon, demontare
![]() ![]() ![]() |
usa casetofon, demontare
daniLaguna2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna2
2003
- B-200-DNI dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|||
RLaguna |
![]()
|
![]() Dezmembrari Laguna 2 0767445572 Group: Members Posts: 1.794 Joined: 14 May 10 From: Braila ![]() |
vrei sa scoti doar usa sau tot ansamblu?
Usa are 2brate pe mijloc, cele prezentate mai jos in poza, si inca 2 in partea de sus sub aeratoarele centrale. Acei 4bunghi intra in rama de plastic a usitei. In partea de sus se prind pe un tren glisant dotat cu arc, care are scop de a retrage usita! Dar cred ca pe tema asta mai gasesti ceva topicuri deschise! |
--------------------
Renault
Laguna - 2.0 T / 1.9 dci
2001
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
doar usita vreau sa o dau jos
![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
2003
- B-200-DNI dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|
dandanDAN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 September 11 From: Alba Iulia AB ![]() |
si eu as vrea sa fac operatiunea asta dar am inteles ca nu se poate demonta doar daca se da bordul jos si sincer nu cred ca se merita
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.6 16V
- AB
|
|
dan311027 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 15 January 12 ![]() |
și a mea stă ridicată , aș fi vrut să o fac dar am înțeles că este complicat
|
--------------------
renault
Laguna II
2004 2.0
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Usita se poate demonta oricum, doar in momentul in care eliberezi usita, sistemul care il retrage se va retrage fara usita si nu ai cum sa-l pui la loc usita pe urma. De asta e nevoie sa demontezi tot ansamblul.
|
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
2003
- BH
|
|
dan311027 |
![]()
|
ok , este clar acuma .. păcat că este o operatiune așa de complicată, cred că dacă il demontezi (bordul) nu se mai prinde perfect ca în fabrică..adică depinde de cine îl demonteză/montează .. eu cu două miini pe stînga cum se spune
![]() |
--------------------
renault
Laguna II
2004 2.0
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Se poate scoate usita fara sa demontezi nimic. Ordinea de demontare este cam asa:
1. Se desfac cele doua cleme de la jumatatea usitei (se vad pe marginile din interiorul usiteti atunci cand trageti de ea) 2. Dupa ce a-ti declipsat cele 2 cleme se trage de usita pana se blocheaza mecanismul (practic acum usita este inchisa, dar nefiind prinsa de cele doua cleme din mijloc, putem manevra usita cum vrem) 3. Se desface si din clemele de sus si gata. Mare atentie sa nu deblocati mecanismul care trage usita in interior, altfel va trebui sa demontati tot bordul. Cel mai sigur este sa-l legati cu o ata. Mecanism blocat = usita inchisa Mecanism deblocat = usita deschisa Toata treaba asta nu ar trebui sa dureze mai mult de cateva minute. Am facut si un filmulet la un moment dat, dar nu stiu daca-l mai am |
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
dan311027 |
![]()
|
ok , mulțumesc pentru sfat , aștept sîmbăta și o să incerc
![]() This post has been edited by dan311027: 15 Mar 2012, 10:19 |
--------------------
renault
Laguna II
2004 2.0
|
|
Miron Cornel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 13 April 12 ![]() |
gsalexandru dak gasesti filmuletul ala sa mi`l trimiti si mie ca nu vreau sa fac vreo greseala si sa demontez tot dupa ... thejocker22@yahoo.com
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003
- GL 07 JPB
|
|
mada74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 12 December 12 From: Timisoara Freidorf ![]() |
te rog mult mult de tot vreau si eu filmuletul , daca nu-l mai ai poti sa faci alyul ca am si eu probleme cu aseea usita , NU sta inhisa si nu stiu xe ce. Multumesc mult
|
--------------------
Renault
Laguna 2 cod motor F4P-C7-70
2001 1.8 16v 86kw 117cp Privilege
- TM 74 MSY
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Am gasit filmuletul. Adresa mea de mail gsalexandru@yahoo.com
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 23:40 |