Renault Scenic II are acceleratie electronica?
![]() ![]() ![]() |
Renault Scenic II are acceleratie electronica?
Tony14 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 March 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
2004 Expression
|
|||
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Toate masinile cu calculator de injectie au aceleratie controlata de electronica.
Din pedala tu actionezi un "potentiometru" |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Prima linie gresita, a 2a corecta
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
De ce prima e gresita? Eu personal nu am vazut asa ceva,
Cand spun calculator ma refer la ceva cu soft in el, nu la un "device" facut cu CI logice, ca ala numai calculator nu e. |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Eu inteleg din intrebarea initiatorului ca ar dori sa stie daca acceleratia e comandata prin cablu sau printr-un potentiometru...nu daca masina e pe injectie si ce presupune acest aspect.
E "electronica" la scenic II, insa nu datorita injectiei. Avantaje?...principalul ar fi un consum optimizat, posibilitatea producatorului de a oferi ca optiune cruise control, esp.. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:45 |