Problema display central, au disparut si continua sa dispara segmente
![]() ![]() ![]() |
Problema display central, au disparut si continua sa dispara segmente
zonkkk |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 2 June 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|||
valian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 21 November 06 ![]() |
Eu zic ca ai un display defect si trebuie inlocuit.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 EXPRESSION
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Salut,
teoretic sunt 2 posibilitati: - problema de contact intre controller si display-ul propriuzis, se poate rezolva cu putina rabdare si indemanare. Sunt 2 metode de a "lega" un controller de un display LCD, una mai ieftina si mai putin durabila e cu o platbanda din plastic pe care sunt depuse niste benzi conducatoare electrice, banda care e lipita de display sau presata, daca se dezlipeste un colt incep disparitiile segmentelor SAU metoda mai costisitoare dar muuult mai trainica prin stratificarea placa controller LCD cu 1-2 benzi de cauciuc conducator electric intre ele, totul incapsulat in plastic sau metal, asta e usor de desfacut si trebuie curatate cu alchool isopropilic contactele si banda de cauciuc dupa care ar trebui sa functioneze ca nou ![]() - problema de controller... ![]() succes |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu-ti mai bate capul!
Garantie, daca mai ai! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
zonkkk |
![]()
|
Chestia e ca nu mai am garantie.
Multumesc radunre. O sa incerc sa desfac sa vad ce e pe acolo. Cum se scoate display-ul din bord? Am vazut ca bucata de plastic in care e incorporat display-ul se misca destul de usor. As vrea sa stiu exact din ce parte sa trag, sa nu rup vreo urechiusa de plastic. Informativ aveti idee cat costa display-ul? |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
zonkkk |
![]()
|
Ma puteti ajuta cu o schema de demontare pentru display-ul central? Din ce parte trebuie tras afara?
|
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
uite aici
cineva care a modificat tot panoul pentru DVD, gps. Cam al XIII lea post parca, gasesti ceva poze. |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
Tragi de capacul acela mare in care este si display-ul in sus. Acel capac este prins cu 2 cleme in fata si 2 cleme in spate.
|
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
zonkkk |
![]()
|
Mersi de informatii. Nu prea mi-am dat seama unde sunt exact clemele.
Clemele sunt plastic sau metal? Daca trag in sus de el nu se pot rupe? Am observat in poze ca iese impreuna cu partea din spate de la dezaburire. Asa e la toate? |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
Ai 2 cleme in fata (stanga + dreapta) si 2 cleme pe lateral spate, cleme sunt din metal dar sunt prinse pe o "limba" din plastic care pot fi rupte. Eu am tras "mai cu forta" si "dintr-un foc".
Daca crezi ca nu te descuri vino la o intalnire se te ajut ![]() |
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
zonkkk |
![]()
|
Mersi pentru sfaturi. Din pacate nu ajung la intalnire ca e prea departe.
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
zonkkk |
![]()
|
Revin cu problema.
Am desfacut display-ul si din pacate, afisajul arata ca o sticla transparenta, in care intra o banda flexibila cu contacte. Sa fie problema oare de la contacte? Intre timp a mai patit cineva asa ceva? |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca ti-au disparut si iti dispar in continuare segmente, e o problema de contacte, probabil intre banda flexibila si afisaj (sticla). Am intalnit frecvent la alte afisaje, nu la masina.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
zonkkk |
![]()
|
ok mersi. Incerc sa curat cu spray pentru contacte.
|
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
exista un produs "Bison Electro" e cam scump (50-80 lei) dar pote-ti merita, e un fel de solutie electro-conductoare si s-ar putea sa joace si rol de lipici, indepartezi complet banda cu contacte, trasezi pe capetele contactelor linii f fine de "material conductor" presezi uniform si usor capatul "pregatit" al benzii pe afisaj/sticla si astepti sa faca priza/usuce, inainte de asta verifica sa nu-ti topeasca plasticul benzii, s-ar putea sa contina ceva solventi. Daca ti se pare complicat, incearca sa improvizezi un sistem ca un burete mai tare care sa impinga constant banda cu contacte catre sticla afisajului... nu stiu exact cum arata la tine asa ca nu pot intra in detalii, pune ceva poze concludente si poate mai vin idei. Succes
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
TiamaT82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 7 February 12 ![]() |
Salutare tuturor!
Am o intrebare la voi, s-a mai intamplat la cineva ca display-ul de pe consola centrala ( radio, ceas, grade..etc. ) sa va faca figuri? la modul ca ba se vede ok, ba jumatate nu se mai vede, ba nu se mai vede nimic cum trebuie, toate literele/cifrele sunt trunchiate. Daca imi puteti spune un pret, detalii, orice ......planuiesc sa-l schimb si am masina de 1 luna, deci nu prea stiu preturi la acest model. Modelul este megane 2 hatchback lux privilege. Multumesc, moderator edit: data viitoare te rog foloseste functia SEARCH! <span class='edit'>6 Mar 2012, 23:11:</span> Rog persoana care s-a oferit sa ma ajute cu aceasta prblema sa-mi dea un PM sau un mail...asta daca persoana respectiva are sa mai citeasca post-ul inca o data..... ![]() 6 Mar 2012, 23:22: megane_brotac dqdvej, Today, 17:58 Delete Post Quote Post Membru autentic Group: Members Posts: 1.241 Joined: 21 February 08 la bursa am de vanzare toate modelele display montate pe megane 2 al tau trebuie sa fie pe rosu cu mufa mare 30 pini , 100 lei. daca esti din bucuresti sau vii in bucuresti il pot inlocui pentru 20 lei . nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita . --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- pentru buna functionare a forumului, acesta este mesajul lipsa in urma "mergiului". il postez pentru cei care au acceasi problema si nu au gasit inca o rezolvare. Imi cer scuze ca nu am folosit mai bine functia search...dar sincer nu prea returneaza ceea ce trebuie.... Multumesc This post has been edited by TiamaT82: 6 Mar 2012, 23:22 |
--------------------
Renault Megane 2
Renault Megane 2
2003/Lux Privilige
|
|
AgLiAn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 27 June 11 From: Iasi/Cluj ![]() |
Dimineata am observat o diferenta la display-ul din bord (unde apare masina si cu starea ei).
Anumite segmente din masina desenata pe display sunt complete negre (rotile fata + portiera), alte segmente sunt gri (restul masinii), iar interiorul rotilor din spate este un gri foarte deschis. Am facut si o poza display-ului pentru a vedea problema. IMG_2881_edited.jpg ( Size: 645.32k ) Number of downloads: 719 Ce poate fi? Contacte sau display-ul e pe moarte? Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane II Privilege
2007, 1.9 DCi, 131 CP 09.06.2008 - 07.03.2011.: VW Passat B3 (35i) 1992, 1.8 berlina, 90 CP
20.06.2011 - prezent: Renault Megane II Privilege 2007, 1.9 DCi, 131 CP |
|
oanavas |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 14 April 09 From: Bacau ![]() |
Daca impungeai oleaca de bucatile de plastic de langa acel ecran observai ca se aprindea cum trebui. Nu face contact bine la fel am patit si eu. Bordul e din "plastice" si la schimbarilw de caldura lucreaza. Inainte de al monta la loc curata contactele.
27 May 2013, 17:28: Nu exista display pe duca doar daca se sparce sau crapa This post has been edited by oanavas: 27 May 2013, 17:28 |
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|
Abo |
![]()
|
![]() Planificarea atentă nu poate înlocui norocul chior. Group: Members Posts: 288 Joined: 14 August 10 From: Codlea/Brasov ![]() |
Salutare.
Aveti idee de la ce ar putea sa fie problema asta? Fotografie0113.jpg ( Size: 553.24k ) Number of downloads: 663 Fotografie0114.jpg ( Size: 476.48k ) Number of downloads: 694 A inceput si la mine sa se stinga jumatatea de jos, apoi sa se aprinda, iar acum nu se mai aprinde deloc. Daca bate soarele in display, se vede ca si cealalta jumatate de afisaj este acolo, doar ca nu este "iluminata". Multumesc anticipat. |
--------------------
Renault
Megane Hatchback
2005 1.5 dCi 82 CP
- BV 92 ABO
|
|
eddy1973 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 10 February 08 From: bucuresti ![]() |
salut. sunt posesor mai recent de megane2(1.5dci) si am si eu problema cu displayul central(temperaturia ceas radio... AFFA3 NAV cod 8200107520 si o singura mufa verde, stie cineva daca se repara cumva eventual....la frig se vede sters..cand se face cald in masina isi revine..vara e ok..numai cand e frig incepe si se vede distorsionat
|
--------------------
megan
renault
2004 cj59mae 0723821697
|
|
Nicolae.lucian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 30 September 17 From: KR ![]() |
QUOTE(eddy1973 @ 20 Feb 2017, 18:48) salut. sunt posesor mai recent de megane2(1.5dci) si am si eu problema cu displayul central(temperaturia ceas radio... AFFA3 NAV cod 8200107520 si o singura mufa verde, stie cineva daca se repara cumva eventual....la frig se vede sters..cand se face cald in masina isi revine..vara e ok..numai cand e frig incepe si se vede distorsionat Am aceeasi problema. Ai gasit pana la urma display? |
--------------------
Renault
m
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:54 |