Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

curatare corp clapeta megane 1.4

ilan2012
post 25 Feb 2012, 13:12
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Sunt posesorul unui Megane fab. 1998 motorizare 1.4 cod motor E7j 37-64.
Pana in prezent am avut doar mici probleme care s-au rezolvat cu bine si in prezent am 197.000 km parcursi.
Am remarcat ca dimineata cand e mai rece afara, trepideaza in relanti pana se mai incalzeste motorul si cum iarna inca mai este prezenta parca e mai accentuata problema.( am schimbat bujiile si filtrul de aer si combustibil -situatia se mentine)
Am inteles ca e vorba despre corpul clapeta care ar trebuii curatat. Am citit cam toate topicurile si nu am gasit ceva care sa ma lamureasca, infara de o situatie asemanatoare dar care se refera la un Clio Simbol. Daca cineva are o documentatie sau eventual niste poze ceva..care sa ma lamureasca despre cum se face aceasta operatiune de curatare a corpului clapeta.

Multumesc mult .

--------------------
Renault Megane - HD 19 VAL 1998 1.4
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
findgogain
post 4 Mar 2012, 13:26
Post #2

Membru incepator

aceeasi problema la megane 1 din 99 1,4 16 v.....la relanti pana se incalzeste motorul urca si coboara in turatii...stie cineva cum se demonteaza motorasul ala pas cu pas...??

--------------------
renault megane 1999
+
nicuionescu1989
post 6 Mar 2012, 13:33
Post #3

Membru incepator

si la mn tot asa face cad pun contactul si cad dau mai tare cu usa , dar nu am probleme baga caldura bn , AC mg fb

--------------------
RENAULT MEGANE 1.9 DCI 140.000 KM 2002 1.2
+
Beemar_man
post 8 Mar 2012, 13:51
Post #4

Membru incepator

From: Oradea

Acceasi problema si la mine dar nu la porinre cand e rece ci dupa aprox 2-3 minute de circulat cand are cam 50-60 de grade apa.Interesant este faptul ca face la fel si pe gpl.Daca a rezolvat cineva problema asteptam sfaturi.

--------------------
Renault Megane Classic 2000 1,4 16v RXT
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 12:03
Dacia