Kangoo, Stergator spate
![]() ![]() ![]() |
Kangoo, Stergator spate
alexgabriel26 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 14 April 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kangoo
2008 Expression
- B-02-MLL
|
|||
costybanica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 29 May 09 From: Belgia ![]() |
Salut, si la al meu merge incontinuu cel de pe spate chiar daca cele de pe fata sunt puse la prima treapta; eu am avut laguna 2 break si la ea daca i-mi aduc bine aminte avea temporizare si pe spate, acum nu mai stiu sigur dar cam asa i-mi aduc aminte.
|
--------------------
renault 19
chamade
1991
|
|
alexgabriel26 |
![]()
|
Da, laguna are ,ca e mai scumpa:).... dar la noi ma gandesc de ce nu o fi pus:| unde chiar ar fi utila treaba asta.
|
--------------------
Renault
Kangoo
2008 Expression
- B-02-MLL
|
|
geutz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 20 January 10 From: Craiova ![]() |
Confirm; n-are nici o treaba stergatorul lunetei cu cele de parbriz. Merg independent unu de altu'. Ala de pe spate nu are decat 3 pozitii: OFF, ON si ON+zeama. La fel ca la MCV. Incercat pe 5-6-7 masini (3-4 renouri, 2-3 MCV-uri, le-am pierdut sirul, nu mai stiu daca m-am jucat cu stergatoarele chiar la toate cu care am mers)
In alta ordine de idei, ce drac de lamele sunt recomandate pentru stergatorul spate? Ala cu care a venit masina scartaia. Am avut o pereche de Valeo de la Dedeman care au mers parfum (asa veneau ambalate, set de 2 buc) dar s-au ocupat de ele niste uameni de bine, (mai bine zis de disparitia lor, sa le stea in gat). Am mai luat un Bosch, dar nu s-a nimerit sistemul de prindere, un altu' ieftineanu-fara-nume, aceeasi poveste, acum nici nu mai stiu ce am, Valeo sau Bosch, vandut la bucata, dar nu se comporata la fel de frumos ca cele din setu' ala. Evident ca nu am pastrat ambalajul, ca sa stiu ce sa caut pe viitor. This post has been edited by geutz: 23 Feb 2012, 01:04 |
--------------------
Renault
Kangoo
2007
|
|
alexgabriel26 |
![]()
|
Salut Geutz, tu ai hayon sau ai usi batante?? Eu am hayon si stergatorului ori ii schimb lamela ,ori ar trebui sa ma duc la reprezentanta si sa iau pentru Kangoo special, la cei cu uso batante se pune stergator de 16-18 inch.
|
--------------------
Renault
Kangoo
2008 Expression
- B-02-MLL
|
|
costybanica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 29 May 09 From: Belgia ![]() |
Eu la a mea am haion iar stergatorul l-am luat de la piese auto la comanda, bosch, la vreo 40 de lei sau ceva de genul si sterge bine, iar de potrivit a intrat perfect in brat fara indoituri sau alte metode romanesti de potrivire a pieselor.
|
--------------------
renault 19
chamade
1991
|
|
alexgabriel26 |
![]()
|
@costybanica, ca sa inchizi hayonul trebuie sa il trantesti sau se inchide usor ???ca la mine este in felul urmator: cand toate usile sunt inchise , hayonul se inchide doar trantit, cand e o usa deschisa sau un geam se inchide de la 20 de cm....
|
--------------------
Renault
Kangoo
2008 Expression
- B-02-MLL
|
|
costybanica |
![]()
|
Eu am o problema cu haionul, il reglez de jos sa se inchida bine iar cu timpul se slabeste si hodorogeste iar de trantit nu e nevoie sa-l trantesc pentru ca se inchide relativ bine, daca ii dau drumul de la 40 de cm se inchide singur fara sa-l trantesc. Cred ca o sa-i bag ceva "lipici" cand o sa-l reglez din nou ca sa nu se mai desfaca.
|
--------------------
renault 19
chamade
1991
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 20:58 |