Martorul presiune ulei+STOP+ nivel ulei peste max
![]() ![]() ![]() |
Martorul presiune ulei+STOP+ nivel ulei peste max
aky_17 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 28 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CLIO III
12.2007 1.2 16V 75 CP Confort-dynamique - AKY
|
|||
barcelona |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 2 December 11 ![]() |
Daca tu spui ca ai schimbat uleiul acum 6 luni nu cred ca e peste nivel sau ai mai completat tu?
|
--------------------
Renault
Symbol 1.2 16v
2010
|
|
aky_17 |
![]()
|
Cei de la Bras mi-au schimbat acum 6 luni uleiul. Nu am completat deloc, nici nu am verificat atunci daca nivelul uleiului este ok
|
--------------------
RENAULT
CLIO III
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Aprinderea martorului STOP la bord semnifica ca este o problema grava si incompatibila cu circulatia masinii.
Nivelul l-ai verificat cu masina pe o suprafata plana,banuiesc? Daca ai nivelul marit la ulei atunci nu se mai face presiune suficienta si ungerea este deficitara. Cauzele pot fii multiple si depinde cine a cauzat asta:lichidul de racire sau benzina.... @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
aky_17 |
![]()
|
Multumesc espacern
Nivelul lichidului de racire este ok, am verificat. Da, martorul STOP ma sperie cel mai mult ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa....si am mirosit uleiul si l-am comparat cu al altei masini, cel putin la miros pareau la fel. Ma gandeam ca poate s-a scurs benzina. This post has been edited by aky_17: 17 Feb 2012, 10:26 |
--------------------
RENAULT
CLIO III
|
|
barcelona |
![]()
|
Sa n tii la curent cu ce ai facut.
|
--------------------
Renault
Symbol 1.2 16v
2010
|
|
aky_17 |
![]()
|
Salut! Aseara am scos surplusul de ulei cu o seringa mare si un furtun de perfuzii. Ambele se gasesc in farmacii. Am scos peste 0.5l si nivelul ajunsese aproape la maxim. Mirosea foarte tare a benzina, am adus furtunul in casa si toata casa mirosea la fel
![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO III
|
|
barcelona |
![]()
|
Pune si tu poze cu bujiile sa vedem si noi cum sunt la motoarele de 1.2 16v sau nu le mai ai.Merci.
|
--------------------
Renault
Symbol 1.2 16v
2010
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(aky_17 @ 21 Feb 2012, 12:48) In rest sunt foarte fericita si multumita ca nu are nimic grav Prezenta benzinei in ulei este un lucru grav. La reprezentanta ai fost sau la un service auto? @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
aky_17 |
![]()
|
Nu am bujiile. Da, am fost la reprezentanta BRAS Iasi
21 Feb 2012, 14:17: Da...asa este, prezenta benzinei in ulei este un lucru foarte grav. Nu pot decat sa am incredere in ei ca totul e ok si sa verific nivelul uleiului din cand in cand ![]() This post has been edited by aky_17: 21 Feb 2012, 14:17 |
--------------------
RENAULT
CLIO III
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(aky_17 @ 21 Feb 2012, 14:14) sa verific nivelul uleiului din cand in cand E bine sa verifici nivelul uleiului.....dar ce faci cu calitatea lui? Ca daca intra benzina in ulei toate caracteristicile lubrefiante ale uleiului sunt compromise. Degeaba ai nivel bun daca uleiul este prost calitativ si ungerea motorului "sufera". La reprezentanta nu stiu care este cauza pentru care benzina intalneste uleiul...si se amesteca? @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
aky_17 |
![]()
|
Daca intra benzina, miroase si nivelul probabil creste
|
--------------------
RENAULT
CLIO III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:09 |