Vreau sa-mi pun la punct R19-le, Vreau sa-mi imbunatatesc masina
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi pun la punct R19-le, Vreau sa-mi imbunatatesc masina
sony22 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 11 October 08 From: Ploiesti ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00209.JPG ( Size: 305.62k ) Number of downloads: 808 DSC00212.JPG ( Size: 308.43k ) Number of downloads: 863 DSC00213.JPG ( Size: 309.4k ) Number of downloads: 849 DSC00219.JPG ( Size: 286.47k ) Number of downloads: 862 DSC00020.JPG ( Size: 11.59k ) Number of downloads: 850 |
||
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|||
sony22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 11 October 08 From: Ploiesti ![]() |
Chiar nimeni nu vrea sa ma ajute si pe mine???Nici un sfat nimic??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
alin_bmx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 7 May 11 ![]() |
Eu spun ca se merita...depinde si de buget mult,de posibilitatile de a lucra la ea...incepi cu mecanica cel mai bine apoi tabla...in legatura cu intrebarile tale...vopseaua ...da o faci gri(si eu tot gri am),radiatorul zic eu ca poti sa mergi si pe unul sh,daca este bun dc sa nu il iei? iesi si mai ieftin...in legatura cu dezaburirea si cu servo nu-ti spun ceva concret decat imi dau cu parerea...la servo cred ca e vreo garnitura si la dezaburire cred ca nu mai face contact cu celelalte rezistente ...App...am eu un bord de ph 2 dar nu am decat carcasa...te anunt daca are ceva rupt (desigur daca te intereseaza).Daca mai ai intrebari posteaza-le aici ca eu urmaresc frecvent topicurile de pe acest forum.Bafta!
This post has been edited by alin_bmx: 15 Jan 2012, 18:22 |
--------------------
Renault
19 Europa
- TR-10-YVN
1997
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa stii ca poti sa-i modifici culoarea ducandu-te la rar si platind o taxa pentru completarea in cartea de identitate.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
lixus333 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 September 10 ![]() |
si eu consider ca se merita dar cu o conditie : daca vrei sa pastrezi masina si daca ti la ia,altfel o faci superficial si o dai .problemele tale nu sunt chiar critice,radiator gasesti si eu zic sa iei sh dar original,servo sigur ai semeringul de la caseta [eu lam schimbat si nu mai curge] iar celelalte sunt deja maruntisuri.
|
--------------------
renault
laguna
1999 1,6 16v
|
|
Horyca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 8 September 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
am vazut ca ti-ai schimbat o bieleta si acum zici ca este praf, ca sfat pe viitor incearca produsele lemforder (bieleta,capete de bara, pivoti), asa ma patit eu cu un pivot, in 2009 l-am schimbat nu am facut 15.000 cu masina si o picat iara la fel am patit cu toba fata (saxofonul) nici 2 ani acum am montat bosal si nu ar mai trebui sa am probleme un timp.
|
--------------------
Renault
19 Chamade I
1991 Renault 19 Chamade (model 1) 1721 cm3,54 kw, F3NL740, L53B, an 1991.
|
|
alin_bmx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 7 May 11 ![]() |
Sunt de acord cu "lixus333" cat despre pivoti,bielete si restul eu zic sa le schimbi pereche si nu cate una,iti spun din propria experienta.
This post has been edited by alin_bmx: 17 Jan 2012, 23:35 |
--------------------
Renault
19 Europa
- TR-10-YVN
1997
|
|
sony22 |
![]() ![]()
|
Deci eu chiar tin la aceasta masina,de multe ori am fost tentat sa o vand,insa acum sigur nu o voi mai face,vreau sa o fac sa arate cat de bine pot si sa mearga excelent.Va promit ca voi tine masina cat voi putea de mult si chiar am de gand,destul de mult timp,indiferent daca imi iau si alta.
Horyca tu zici foarte bine,piesele aftermarket multe dintre ele nu prea sunt bune de nimic,in schimb radiatorul l-as lua nou,nu prea conteaza de unde atat timp cat bag in el doar antigel eu spun ca va rezista destul. Cat despre dezaburire nu mia dat nimeni un raspuns concret,se poate face ceva??? Si m-ar interesa carcasa de bord,as vrea poze si imi spui un pret,imi poti da PM,insa nu sunt sigur ca luna aceasta o voi lua,imi trebuie radiatorul mai intai,cum am spus o sa le fac pe rand. Si bineinteles voi posta mereu,cu ce am reparat la ea si voi explica si cum am facut. Va multumesc |
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
andishors |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 3 May 10 ![]() |
Salutare! Liniutele alea de la dezaburire sigur sunt intrerupte. Stiu ca exista o solutie pe baza de argint cu care pot fi reparate. cauta pe net ca o sa gasesti sigur explicatii si unde gasesti cele necesare! google e foarte util! succes
|
--------------------
Renault
Super 5
- B 45 XYZ
1988
|
|
sony22 |
![]()
|
Am auzit si eu de chestia aceia,dar a mai folosit cineva,este buna si cum se numeste?Pret ceva?
|
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Referitor la solutia de refacut contactele dezaburirii, citeste topicul lui remusro, de la sectiunea Jurnal de Bord, "Restaurare Renault 12 U.K." vezi acolo sticluta fotografiata (*denumirea) si apoi cauti fie pe google fie pe ebay.
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
sony22 |
![]()
|
Cred ca voi mai amana reparatiile la masina pana in primavara,ca pe vremea asta nu mai sta nimeni sa repare o masina si atunci voi avea si mai multi bani,dar accept sfaturi in continuare.
|
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
butnaru cristian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 20 April 09 ![]() |
sal
din tot ce ai spus mai sus eu te pot ajuta sa-ti dau bordul complet sau nu,cum doresti si caseta de directie ambele piese sunt ok 200 lei piesele te costa fara tranport |
--------------------
renault 19
rt
1995 5usi BUTNARUCRISTIAN1984
|
|
conte_hd |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 2 May 10 From: Hunedoara ![]() |
Salut.am si eu doua intrebari.
1.cum se demonteaza antena. 2.vreau sa schimb evacuarea care este noneuro si sa pun evacuarea de euro1,se poate? ms |
--------------------
renault
19
- HD-05-ZVT
1991
|
|
lixus333 |
![]()
|
evacuarea se poate schimba dar daca vrei sa apara si in acte euro 1 masina intra la rar la test dinamic costul fiind de 3000ron.
|
--------------------
renault
laguna
1999 1,6 16v
|
|
conte_hd |
![]()
|
QUOTE(lixus333 @ 7 Feb 2012, 17:16) evacuarea se poate schimba dar daca vrei sa apara si in acte euro 1 masina intra la rar la test dinamic costul fiind de 3000ron. Multumesc pentru raspuns.Nu vreau sa o omologhez ca euro1.Vreau sa o schimb deoarece asta care e pe masina noneuro este varza de cativa ani cam tot sudez pe ea iar ultima data cand am mers la un service sa o schimbe cu euro1 pe care o aveam cumparata mai demult, ei au spus ca nu se poate pune euro1 deoarece masina este noneuro si mi-au mai peticit-o cu sudura care nu a tinut mai mult de 6 luni. Antana nu sti cum sa o schimb? E rupta de ceva vreme ..... |
--------------------
renault
19
- HD-05-ZVT
1991
|
|
conte_hd |
![]()
|
QUOTE(conte_hd @ 7 Feb 2012, 20:07) Multumesc pentru raspuns.Nu vreau sa o omologhez ca euro1.Vreau sa o schimb deoarece asta care e pe masina noneuro este varza de cativa ani cam tot sudez pe ea iar ultima data cand am mers la un service sa o schimbe cu euro1 pe care o aveam cumparata mai demult, ei au spus ca nu se poate pune euro1 deoarece masina este noneuro si mi-au mai peticit-o cu sudura care nu a tinut mai mult de 6 luni. Antena nu sti cum sa o schimb? E rupta de ceva vreme ..... Nimeni nu stie cum sa schimb antena? tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! |
--------------------
renault
19
- HD-05-ZVT
1991
|
|
lixus333 |
![]()
|
cred ca tre sa dai jos luminatorul din plafon ,si apoi ar trebui sa dai de sistemul de prindere al antenei ,daca ai antena pe plafon ca la mine,si mai pot sa iti spun ca ,cablul de antena se mufeaza undeva in partea dreapta imediat sub bord unde se prinde bordul cu piulite de caroserie {adica cablul de antena este format din 2 piese]
This post has been edited by lixus333: 9 Feb 2012, 21:41 |
--------------------
renault
laguna
1999 1,6 16v
|
|
conte_hd |
![]()
|
QUOTE(lixus333 @ 9 Feb 2012, 21:34) cred ca tre sa dai jos luminatorul din plafon ,si apoi ar trebui sa dai de sistemul de prindere al antenei ,daca ai antena pe plafon ca la mine,si mai pot sa iti spun ca ,cablul de antena se mufeaza undeva in partea dreapta imediat sub bord unde se prinde bordul cu piulite de caroserie {adica cablul de antena este format din 2 piese] multumesc |
--------------------
renault
19
- HD-05-ZVT
1991
|
|
sony22 |
![]()
|
Am facut servodirectia,nu mai curge uleiul,aveam o fisura la un furtun,l-am schimbat iar dezaburirea,am pus bande din acela foite si acum merg aproape toate,dar cum da caldura mai bine o sa vad ce pot face sa mearga toate.
Urmeaza radiatorul in primul rand,daca are cineva sa-mi dea PM,da sa-mi spuna si pretul,sau vreun id de mess sa putem vb. Dupa care imi cumpar bielete noi cap de pivot |
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
bercenaru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut, daca te hotarasti sa pui radiator nou incearca sa vezi ce se potriveste de la Dacia : Solenza,Supernova,Logan,Papuc. O sa ai surpriza sa vezi ca unele sunt identice si costa cu 1-2 mil mai putin decat cel original.
|
--------------------
Renault
R19 Hatchback 1992 1.2iRN E7F-E7
R19 Cabrio 1995 1.8 RSi F3P
|
|
sony22 |
![]()
|
Sa stii ca unele chiar se potrivesc,inca nu mi-am luat,am mai mers cu cel vechi,insa pierd apa destul de multa,trebuie schimbat neaparat,o sa vizitez unele magazine si mai caut si pe internet,ma ajutat destul de mult
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
conte_hd |
![]()
|
Salut,pun si eu aici doua intrebari ,sper ca nu se va supara cel ce a deschis topicu ca am postat aici.
Prima intrebare este de ce se oxideaza asa de tare bornele(vezi poza 1 si 2) iar a doua intrebare de la ce este mufa din poza 3 si 4.multumesc Attached thumbnail(s) DSC08584.JPG ( Size: 802.92k ) Number of downloads: 87 DSC08585.JPG ( Size: 1.19mb ) Number of downloads: 59 DSC08586.JPG ( Size: 2.26mb ) Number of downloads: 63 DSC08587.JPG ( Size: 2.05mb ) Number of downloads: 66 |
--------------------
renault
19
- HD-05-ZVT
1991
|
|
mr_bombastic_dma_r19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 21 August 08 From: Pitesti ![]() |
oxideaza asa tare pentru ca nu le dai cu nici un pic de vaselina, mufa cred ca este de la motorasul de la stropgel, sau de la motorasul de reglare al farului
|
--------------------
Renault
19 16V Cabrio
- AG15DMA
1992 1764cmc 135Cp Most Wanted
|
|
conte_hd |
![]()
|
QUOTE(mr_bombastic_dma_r19 @ 25 Mar 2012, 05:33) oxideaza asa tare pentru ca nu le dai cu nici un pic de vaselina, mufa cred ca este de la motorasul de la stropgel, sau de la motorasul de reglare al farului Ms . In 6 ani nu le-am dar niciodata cu vaselina si nu or oxidat niciodata. Nu poate fi mufa de la proiectoare? |
--------------------
renault
19
- HD-05-ZVT
1991
|
|
conte_hd |
![]()
|
......m-am lamurit.
Inca o intrebare si as dori un raspus cat mai urgent,multumesc. Se potriveste usa cu macara electrica de ph2 1997 diesel pe benzina 1991.Vreau sa pun usa dar mut macaraua mecanica de pe usa mea pe cea care are macara electrica.MSSSSSSSSS |
--------------------
renault
19
- HD-05-ZVT
1991
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 16:04 |