capat bara
![]() ![]() ![]() |
capat bara
mariusa |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 18 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan manager
- is 76 aoc
2007, 1.5 dci, 85 cp
|
|||
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
Dragul meu.
Nu te juca in viata cu: apa, focul si directia de la masina. Cu asta cred ca am zis tot. Pune mana si ia TRW. Bafta. |
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
Mirko |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 9 April 10 From: Alba ![]() |
recomand TRW
![]() |
--------------------
Renault
Megan 1.6 16v
2005/privilege
|
|
mariusa |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 18 November 07 ![]() |
Trw am gasit la 100 roni buc. Delphi la 85. Ce recomandati?
|
--------------------
renault
megane sedan manager
- is 76 aoc
2007, 1.5 dci, 85 cp
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
Bune amandoua la momentul montajului, cu mentiunea ca TRW are cu minim 50% mai multa viata, deci diferenta de pret se justifica.
This post has been edited by ritter: 13 Jan 2012, 17:25 |
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
dumitrescu04 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 19 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Recomand LENFORDER. Se gasesc la AUTOKARMA
|
--------------------
Renault
Megane
- B 960 DUM
2,2007 Cristian
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
Recomand Moog sunt la fel de bune ca TRW
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
silviustel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 14 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu le-am schimbat (degeaba din pacate) in urma cu o luna si am pus Moog, la 65 de lei bucata pe care le-am luat de la un magazin de piese din incinta Autovit. Am inteles ca sunt de buna calitate, comparabile cu TRW/Delphi etc. Ca idee te sfatuiesc sa cauti in prealabil un set de coliere metalice pe care sa le puna ci care vor face montajul pe burdufele de la caseta, pentru ca altfel vor pune soricei de plastic... eu mi-am luat setul original TRW de burdufe cu cleme si coliere originale, care a costat 1 milion, dar sunt ca la iesirea din fabrica. Inainte sa le schimbi, verifica si burdufele sa nu fie crapate/rupte/deteriorate pentru ca nu are rost sa platesti de 2 ori manopera sa le schimbi pe urma. Mult succes!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.5 / Kadjar 1.5 EDC
2008 / 2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:43 |