Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Espace III - piese directie

sergiu1103
post 12 Jan 2012, 13:45
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut,

tocmai mi-am cumpart un Espace III din 97 si trebuie sa-l aduc la zi. Proprietarul anterior nu prea a avut grija de el. In mare, trebuie sa schimb:

- bielete directie
- brate inferioare
- placute frana fata
- esapament intermediar + final
- catalizator (posibil???)
- bielete stabilizatoare fata
- bujii
- garnitura capac culbutor
- semering distributie (vibrochen)
- telescoape spate

Problema mea este ca nu prea stiu ce producator e mai ok, dar nici foarte scump. Nu am mai avut Renaul pana acum, iar toate masinile mele au fost din clasa mica, deci nu erau prea scumpe piesele la directie.

Aici, cel putin bratele sunt foarte scumpe (am primit oferta de 500-700 ron/buc, diferite modele: moog, radelli, lemforder, trw).

Ma puteti ajuta cu niste recomandari? Ce producatori ati folosit voi si ati fost multumiti. Conteaza si pretul, dar nu voi lua cel mai ieftin.

Mersi

--------------------
Renault Espace III 1997
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dethave
post 13 Jan 2012, 09:30
Post #2

Membru autentic

Nu vreau sa te dezamagesc dar la ce ai scris ca ai de luat pregateste-te de o suma serioasa,chiar si pentru piese mai ieftine:din punctul meu de vedere Lemforder sunt bune dar m-as orienta pentru piese second hand in stare buna:Masina e destul de veche si piesele de espace sunt scumpe

--------------------
renault espace the race,2002 - vl-19-ran
Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
+
bundy220
post 18 Jan 2012, 23:44
Post #3

Eu recomand piese noi,ca si de la second tot vechi sunt.Eu am mers pe febi sau swag si sunt multumit.Am aschimbat doar bucsile la brate,nu bratul cu totul,si pivotul bineinteles.ca pret cauta pe autokarma ca ideie.
Totusi cred ca e mai bine sa faci o examinare amanuntita si sa vezi ce anume trebuie.
Asteapta-te si la bucsile de la jugul motor sa clampane,este o bataie pe care o crezi ca fiind din alta parte,si te trezesti ca schimbi multe degeaba.Fara tobe si catalizator cred ca pe la 1500 ;lei te ajunge.

--------------------
n n n -
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 16:33
Dacia