Pe rampa, Moarte subita
![]() ![]() ![]() |
Pe rampa, Moarte subita
Mad_max_f_z_m |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 11 January 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
2011
|
|||
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
uuuuuuuuuuu! bine sigur nu suna ce ti s-a intamplat:(
la reprezentanta ai fost? sunt tare curios ce vor spune |
--------------------
Renault
Fluence
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
- numere roșii
|
|
Mad_max_f_z_m |
![]()
|
Am fost la reprezentanta, concluzia: s-a rupt un tampon de la cutia de viteze, aceasta s-a deplasat impreuna cu motorul (desi credeam ca motorul are si el niste tampoane care sa nu-i permita sa se duca dupa cutie), lichidul era ulei din cutia de viteze, si vedea ca este in viteza pentru ca se deranjase sonda de mars-arrier (+alte elemente al caror nume nu mi-l amintesc). Masina avea 11000 km, se face pe garantie, si n-a prins prima revizie. Deci proiectantii lui Fluence au pus foarte putine tampoane la cutie (daca s-a rupt unu si mi-a luat motoru dupa ea) si sunt facute din aliaj de mamaliga cu scartaitoare.
|
--------------------
Renault
Fluence
2011
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Nasol
![]() Sa patesti la o masina noua asa ceva numai placut nu e. Ti-au zis ce ti se va schimba si ce vor incerca sa repare? |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
eu zic sa fii calare pe ei ssi a iti schimbe cat mai multe chestii....sa nu te trezesti ca... o sa ai piese care s-au stricat si raman acolo, creand alte probleme in viitor.
|
--------------------
Renault
Fluence
- numere roșii
|
|
Mad_max_f_z_m |
![]()
|
E masina de firma luata in leasing operatinal, nu prea pot sa ma ocup eu de ea, dar oricum am dat o tura pe acolo, si mi-au zis ca se schimba mai multe chestii: sonda de marsarier, fulia, tamponul, si inca cateva prostii. treaba neplacuta e ca nu le au pe stoc si tre sa le astept. Masina e la Cobalcescu. Se face pe garantie. Cum e Cobalcescu?
This post has been edited by Mad_max_f_z_m: 13 Jan 2012, 20:20 |
--------------------
Renault
Fluence
2011
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
Eu nu am experiente placute cu ei. dar nu generalizez. Poate am avut eu ghinion. Am fost de 2 ori la ei pt schimburi de ulei/filtre si.....prima data mi-au zgariat un prag iar a 2-a oara mi-au bulit butonul de la frana de mana (pe vremea cand aveam Megane 2). Nu esti obligat sa lucrezi cu ei. Poti merge la orice dealer.
|
--------------------
Renault
Fluence
- numere roșii
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:07 |