Autocolant protectie
![]() ![]() ![]() |
Autocolant protectie
Reckno |
![]()
|
||
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|||
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Vezi ca este folie transparenta mai groasa ce poti s-o folosesti la ce vrei tu sa faci, mergi la o firma care face colantari si iti zic ei ce si cum se poate.
This post has been edited by lau_swat: 6 Jan 2012, 15:48 |
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu zic sa stai linistit cu colantatul. Cand te vei intoarce te vei trezi ca portiunile de pe care vei indeparta autocolantul vor avea o nuanta mult mai vie a vopselei, fata de restul, iar rezultatul va fi oribil. Daca e sa se zgarie, se zgarie oricum.
|
--------------------
.
.
.
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine ii pui o husa sau gasesti un loc de parcare mai ferit.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Nici cu husa nu sunt de acord. Daca va bate vantul, husa va freca in colturile caroseriei. Nu mai zic ce benefica va fi daca va ingheta pe masina.
Eu unul zic ca un loc de parcare mai ferit de traficul oamenilor si in care poate sa bata vantul e arhisuficient. Ai putea sa o lasi si in mijlocul campului, sa o bata soarele si ploaia, nu ar avea nimic, doar ca ai gasi-o dezmembrata. |
--------------------
.
.
.
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
Da pai..tot in parcare ramane.
Parerea mea e ca tot niste folii de autocolant pe partile mentionate, usi si spoiler fata, daca as gasi o folie transparenta ca cea de geamuri doar sa se lipeasca cu un adeziv usor...sa nu ramana urme pe ea. |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
Exista o folie de la Llumar. dar este destul de scumpa. stiu ca mie mi-au cerut vreo 10 milioane sau chiar mai mult pentru a pune folie de genul acesta pe spoiler fata, jumatate din capota si aripi fata, pe carcasa oglinzilor si pe sticla de la faruri/proiectoare.
Sau....in functie de culoare masinii tale...o colantezi cu autocolant (in genul taxi-urilor) This post has been edited by stanyc2003: 11 Jan 2012, 10:00 |
--------------------
Renault
Fluence
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
- numere roșii
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine apelezi la cineva care sta la curte, o cinste mica si scapi de toate grijile. Bafta
|
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Asta-i cea mai buna varianta.
Daca o colantezi stil taxi, taxi vei avea. |
--------------------
.
.
.
|
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
poti sa imi explici si mie cu ce te ajuta foliea autocolanta protectoare daca tu lasi masina in parcare cu foliile puse si cineva o loveste si iti infunda o usa, de exemplu ?
Cred ca cel mai bine e sa o duci intr-o curte si o lasi acolo cu sufletul impacat, decat in parcare , unde e expusa la tot felul de "soferi" iscusiti !!! |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
2011
- so sylk Plecat in depresie......
|
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca-ti arat eu masina mea cum arata dupa 2 ani jumatate de cand o am ... zica ca nu e adevarat.
Am numai zgarieturi, sarituri de vopsea de la pietricere etc... parbrizul e putin crapat, deci il voi schimba in curand .... Pe scurt ... MASINA DE BUCURESTI! Iao cu tine unde pleci, e cel mai bine!!!! |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
- B 86 FUG Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|
antonik |
![]()
|
Antoniep Group: Members Posts: 32 Joined: 30 June 10 ![]() |
Adica, in tara poti sa o lasi fara folie si in afara e mai rau...! hm..nu se merita!!
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009- Hatchback
- IS 086994
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 22:07 |