Eroare Tester- Bec ESP aprins, Hai sa-i dam de cap
![]() ![]() ![]() |
Eroare Tester- Bec ESP aprins, Hai sa-i dam de cap
hordy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 13 June 10 From: Bistrița ![]() |
|
||
--------------------
Renault
-
- BN40RDY
- Ex : Megane 1.4 16v - 1999 hatchback
Ex : Opel Vectra A 2.0i - 1990 berlină Ex : Renault Scenic 1,2 1.9Dci - 2001 Van |
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca masina este dotata cu ESP cand ai aprins martorul in bord acesta nu functioneaza.
Blocul de ESP este comun cu cel de ABS si verifica conexiunile la mufe/senzori in primul rand. Corectorul de traiectorie ESP se manifesta prin taierea"gazului"si franarea selectiva/separat pe fiecare roata---de aici eroarea referitoare la injectie. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
hordy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 13 June 10 From: Bistrița ![]() |
Atunci trebuie sa fie un senzor ceva care citeste presiunea in injectie sa stie ce intentie ai nu ? Senzorii de la roti din ce am inteles sunt comuni cu cei de ABS. ABS-ul functioneaza. Senzorul de la volan cred ca e ok altfel nu era eroarea cu informatia de la injectie. Cum ar trebui sa arate senzorul care ii da informatia de la injectie ?
|
--------------------
Renault
-
- BN40RDY
Ex : Opel Vectra A 2.0i - 1990 berlină Ex : Renault Scenic 1,2 1.9Dci - 2001 Van |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ma indoiesc ca iti functioneaza Abs-ul daca ESP sta aprins ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Orice eroare de senzor la ABS sau ESP conduce automat la anularea sistemului respectiv pana la stergerea erorii din calculator.
Daca e un senzor comun sunt anulate ambele. Cred ca cj98czh are dreptate, pune o frana undeva unde aluneca si vezi daca iti bate in pedala ABS-ul. Tester Renault sau universal? |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
hordy |
![]()
|
Functioneaza ABS-ul. Cunosc fenomenul ABS si functioneaza. Testerul a fost CLIP facut la service aseara. Aceeasi eroare aparea si pe al meu "chinezesc". S-a sters dar e permanenta, reapare. Senzorii de la roti sunt ok. Problema e cred traseul sau senzorul care citeste presiunea combustibilului injectat. Acu care o fi cel care e responsabil cu asta pentru ESP nu stiu.
REPETE : nu e eroare ABS + ESP + SERV e doar ESP This post has been edited by hordy: 5 Jan 2012, 14:43 |
--------------------
Renault
-
- BN40RDY
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
|
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
hordy |
![]()
|
Foarte interesant. Pe mine ma depaseste. Pentru un electrician auto trebuie sa fie destul de usor de facut toate astea. Mc de lista de erori e mare nevoie de ea.
|
--------------------
Renault
-
- BN40RDY
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:36 |