Revizie 100.000 km
![]() ![]() ![]() |
Revizie 100.000 km
alexbudan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 19 May 08 From: Pitesti ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG.jpg ( Size: 77.66k ) Number of downloads: 754 IMG_8786a.JPG ( Size: 63.63k ) Number of downloads: 833 |
||
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer 1.2 TCE 130 EDC
2015
|
|||
mihai leu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 17 March 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia 1999
1310
- B 19 EIF mai este timp pana la fericire
|
|
BiCos |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 16 November 06 From: Bucharest ![]() |
In primul rand "BRAVO", atribui cei 100k km fara de probleme atat masinii cat si soferului!!
|
--------------------
Sania
.
D Logan 2005 1,4 8V // D Logan mcv 2016 1,5 dci
- ACE
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Doar e un Renault, asa ca nu vad de ce ne-am mira prea tare.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
se pare ca nimeni nu a mai ajuns la 100kkm sau la 5 ani si care sa posteze aici. Ei bine eu am ajuns la 5 ani dar nu la 100kkm ci doar 80kkm. Deci am facut revizia, nu la reno caci mi-au cerut 850 lei cu schimb de biji, ca urmare am mers la reprezentanta dacia, cu schimb de buji am ajuns la 550 lei, cu ulei elf, totul luat de la ei, filtre - toate cele trei mann, ulei cum am spus elf, 5w40 si buji reno. Sunt foarte multumit de masina, in sensul ca am cerut expres sa fiu anuntat daca trebuie ceva schimbat la sistemul de directie plus placute de frana. La sistem de directie nimic, iar la placute de franna uzura 80% fata,50% spate.avand in vedere ca 77kkm au fost facuti pe drumurile mirifice ale Romaniei din punctul asta de vedere eu sunt super multumit. Cred ca au fost cinstiti cu verdictul vis-a-vis de directie doar era interesul lor la o adica sa schimbe daca ceva nu era in regula. Am cerut expres acest lucru.
Am reclamat un sunet deranjant (zgomot facut de vant) in momentul in care folosesc ac-ul si am viteza mare peste 110km/h. Verdictul corect sau nu, urmeaza sa vad la un viitor drum in care pot sa merg cu viteza mare e ca sunetul de vajiit poate sa fie datorat si faptului ca filtrul de la ac era destul de murdat, la testul de drum efectuat, cu viteza mare (drum nou astfaltat si larg si gol in general) nu s-a auzit nimic. banuiesc ca e adevarat deoarece am sesizat ca volumul la radio era pe zero. O mai tinem ceva timp iar atunci cand Dusterul are finisaje mai bune, senzori de ploaie si lumina si ac auto poate luam unul (1,6 dci - de ce nu) |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 22:02 |