[VAND] ORICE joc pentru ps3 si xbox si accesorii, true story
![]() ![]() ![]() |
[VAND] ORICE joc pentru ps3 si xbox si accesorii, true story
CucuBleg |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 28 December 11 ![]() |
|
||
--------------------
honda
civic
2001 type R
- sv 16 gho
|
|||
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Salutare. Mai mult ca sigur am sa iti fiu client pe o platforma. Problema este ca inca nu stiu ce sa imi cumpar - xbox360 sau ps3 ?
Imi face cu ochiul kinect-ul de la xbox...insa imi diplace ideea sa platesc 50$ la M$$ anual sa joc online. Pe de alta parte PS3-ul ofera astea gratuit si in plus are si BlueRay. Amandoua CLAR nu am cum sa le cumpar - pot suporta ideea sa imi dea nevasta-mea cu o consola in cap, insa nu cred ca as mai rezista si la a 2-a ![]() Ar fi o "solutie" sa incerc si o modare pentru joace pirat, insa pe de alta parte pierd destule chestii frumoase (atat la xbox cat si la ps3) - inclusiv garantia. Daca tot esti gamer inrait, te rog frumos, spune-mi si mie ce mama naibi sa aleg? PS. urmatoarea intrebare o sa fie ce joace poti sa aduci ![]() This post has been edited by bubu782001: 29 Dec 2011, 21:19 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
De exemplu un Skyrim la pret ar putea fi cumparat?
This post has been edited by kum: 30 Dec 2011, 16:43 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
CucuBleg |
![]()
|
pai depinde pentru ce vrei... xbox e mai bun pentru online, chiar daca platesti nah se merita, playstation e moca online dar ies astia din jocuri, e destrabalare. jocurile au acelasi pret si pe xbox si pe ps3. daca vrei neaparat blu ray i-ati ps3, daca vrei ssa joci online i-ati xbox. pot sa iti aduc ce joc vrei pe ambele console, eu il iau din magazin si il trimit. de multe ori sunt jocurile la reducere sau la 3 pt 2, atat cele noi cat si cele second. si pe xbox poti sa vezi filme/sport online, astea sunt diferentele.
skyrim inca nu e la oferta, e inca 40-50 euro dar uita-te si pe www.game.co.uk aici sunt jocuri moca dar sunt din Anglia, eu sunt din Irlanda, costa 2.75 lire transportul pana la mine. This post has been edited by CucuBleg: 2 Jan 2012, 17:36 |
--------------------
honda
civic
2001 type R
- sv 16 gho
|
|
stefan2008v |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 January 12 ![]() |
Salut - m-ar interesa niste preturi pentru jocurile XBOX 360:
- Kinectimals - KinectSports Season 1 - KinectSports Season 2 - Penguins of Madagascar: Dr. Blowhole Returns Again - Kung fu panda 2 - Sonic Free Riders - MotionSports Adrenaline Multumesc |
--------------------
Opel
Astra III
2011
|
|
CucuBleg |
![]()
|
preturile la jocurile le vrei noi sau second? sau amandoua? va rog sa precizati cand postati:)
|
--------------------
honda
civic
2001 type R
- sv 16 gho
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:54 |