Probleme scrumierã
![]() ![]() ![]() |
Probleme scrumierã
gAnY |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 6 February 10 From: Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 dCI 180 GT 4Control
2008 Renault Laguna II 1.9 dCI 120
|
|||
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Scoate-o afara prin tragere, cand e deschis capacul si inspecteaza-i mecanismul. E foarte simplu si usor de reparat.
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
gAnY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 6 February 10 From: Paris ![]() |
Am scos'o dã-o naiba, pur si simplu nu imi dau seama de sistemul arcului acela micut, l-am pus in 1000 de pozititii, si numai cum trebuie nu am nimerit.. De asta am nevoie de o pozã, cu arcul acela..
Si mã si enervez mai tare, cã nu se deschide, si nici n-am timp sã-mi bat capul, mai trebuie sã-mi fac si bagajele, de mâine vacantã.. Deci dacã cineva are plãcerea sã meargã sã scoatã scrumiera, sã facã poze la arc, multumesc ! ![]() |
--------------------
Renault
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Eu nu te pot ajuta. Eu nu mai am acel mic mecanism, mi l-a pierdut pisica (p bune). I-am pus niste pene si se inchide/deschide multumitor.
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
gAnY |
![]()
|
nu stiu despre ce mecanism vorbesti tu, cà eu nu vorbesc de ãla de apesi se deschide si inchide, la mine nu se ridicã singurã automat.. in rest se deschide si se inchide, dar arcul ala, o ridicã in sus, si nu imi dau seama cum vine arcul.. in fine
Multumesc oricum! |
--------------------
Renault
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
si la mine era sarit si l-am pus din prima bine. Cu scrumiera inchisa arcul se arcuieste, si un capat se baga intr-o gaura, iar celalalt capat, care cred ca ti-a sarit tie, se pune dupa o bucatica de tabla (din ce tin eu minte)
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
si eu am aceasta problema...reusisem sa-l pun invers (arculetul imi tinea scrumiera inchisa) si... intr-un final l-am facut praf si l-am aruncat..nu-l mai suportam
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
- TR-04-CWY NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Iti voi pune eu maine niste poza sa vad cum vine la masina lui maicamea ca ea are laguna eu am megane si nu am arc la scrumiera.
|
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Poza este cu scrumiera deschisa
Attached thumbnail(s) DSCF3156.JPG ( Size: 1.28mb ) Number of downloads: 236 |
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
gAnY |
![]()
|
Multumesc mult, acum m-am intors din vacantã, da.. imi lipseste siguranta aia acolo..
Multumesc |
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 12:15 |