Afisare consum mediu, Laguna 2
![]() ![]() ![]() |
Afisare consum mediu, Laguna 2
Lupes |
![]()
|
||
![]() Andrei Group: Members Posts: 5 Joined: 25 August 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Autentique
- MM 09 MAL
|
|||
MariusRZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
Nu stiu sa-ti raspund la intrebarea ta,dar am si eu una.
Ca sa nu mai deschid alt topic postez aici,sper ca nu te superi:) Pot avea incredere in Computerul de bord cand imi arata cat combustibil a fost consumat?Nu ma intereseaza daca arata bine sau nu media,pe-aia pot s-o calculez. |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
Anul trecut de Paste am fost in Maramures si am alimentat plin si am resetat totul la zer. Dupa ceva vreme am alimentat din nou pe la Vatra Dornei si conform CB ma asteptam sa intre 61 litri ori au intrat unul in plus sau minus, nu mai stiu exact. Oricum CB da cu doua zecimale asa ca rotunjirea la una e destul de exacta. Dar de ce va cramponati atit pentru ceva in plus acolo? Daca doriti consum mic va luati un scuter, acum no offense dar orice masina consuma...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Lupes |
![]()
|
![]() Andrei Group: Members Posts: 5 Joined: 25 August 11 ![]() |
Audiofilu` nu stiu unde ai vazut tu "cramponat pentru ceva in plus " eu am intrebat ceva despre computerul de bord , no offence . Apropo de scuter , am dus pe cineva cu fosta mea masina si la destinatie , cand i-am aratat consumul pe CB a zis ca e la fel ca si la scuterul lui . Marius , posteaza linistit , nimeni nu ti`ar putea spune mai bine decat computerul de bord ce se petrece pe acolo . Cred ca am gasit raspunsul si la intrebarea mea initiala , azi dupa ce am resetat am mers mai putin , doar 50 de km , si media a fost corecta , deci la distante mai mari s`ar putea sa se axeze media aia pe ultimii km si de aia sa arate ceva mai mult decat totala .
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Autentique
- MM 09 MAL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:18 |