Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme centralizata, merge inchiderea din cheie doar in interior

alladdin205
post 17 Dec 2011, 21:44
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna tuturor celor de pe acest forum. Am o laguna 1 din 94 de vre-o doi ani. Pana acum nu am avut nici o problema cu ea. Acum, dupa ce am fost locit de altcineva in portiera din stanga spate nu mai merge inchiderea centralizata decat din masina. Am schimbat bateria la cheie si nimica. Becul cheiise aprinde dar nu merge sa inchid/deschid din exteriorul masinii. Am observat ca daca las geamul jos merge centralizata din exterior. Poate sa ecraneze geamul? Sincer nu stiu ce ar avea. Am cauta pe forum despre aceasta problema dar nu am gasit prezentat la nimeni aceeasi problema, sa mearga inchisa/deschisa din interior si din exterior sa nu dea nici un semn.

--------------------
Renault kangoo 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
TM31BDY
post 18 Dec 2011, 09:17
Post #2

Membru

Salut! Daca ai fi cautat temeinic pe forum , ai fi gasit rezolvarea tongue.gif ,au mai fost subiecte de genul asta. In spatele oglinzii ai receptorul de semnal pentru inchiderea centrealizata. probabil sa oxidat si de aceea nu mai ai semnal de la o anumita distanta. Deschide-l si curata-l. Cum ai schimbat bateria in telecomanda? Mie mie frica sa nu mi se stearga memoria daca scot bateria sa o inlocuiesc. A mai schimbat si altcineva bateria cheii? Cum se procedeaza ca sa nu existe probleme ulterioare?

--------------------
Renault Megane II - Tm 47 BDY 2007
+
chiforescuo
post 18 Dec 2011, 10:23
Post #3

Membru incepator

From: Cluj-Napoca

Am schimbat de 2 ori pana acum, si nu se sterge nimic , stai linistit colegu, dar incearca sa iei baterie buna , eu am luat prima data NOname si m-au tinut vreo 3 luni si am luat Sony si le am de 2 ani

--------------------
Renault Laguna 1.1 - BH 3521 BP 1996 sedan
+
trc-robi
post 18 Dec 2011, 12:29
Post #4

trc-robi

From: arad

si eu,am avut,probleme,cu,bateriile,din,cheie,,,erau,slabe,si mergeau,doar cind eram la 1 metru de masina,si atunci apasam de vre-o 5 ori pina incuiam masina.mam suparat,mam dus in piata,,,am desfacut,surubul ala mic de la cheie,am scos bateriile,,erau 2 ,de alea subtiri,,le-am schimbat,si merge ,,si de la 5-6 metrii.nu s-a resetat,nimik

--------------------
renault laguna 1993
+
scorpion i
post 19 Dec 2011, 14:21
Post #5

Membru autentic

From: Craiova

asa e si la mine tot 2 sunt si leam schimbat prima data cu unele ieftine si nu prea batea apoi am pus unele bune si le am de un an si.........bafta

--------------------
renault laguna 1 - GJ-84-ALN 11-1998 1.8: 16 v: 120 cp. RXE, gpl milano
+
exov
post 23 Dec 2011, 14:47
Post #6

Membru incepator

Si eu intampin o asemenea problema:inchiderea centralizata o fac doar de la butonul din masina.
Am un renault clio AF 1998.O am in posesie de un an.Initial reuseam sa deschid din telecomanda insa doar din apropiere insa acum deloc sau doar din cand in cand (o data la 100 incercari).Exclusa problema cu bateriile pentru ca am schimbat 3 randuri de la varta la sony.

QUOTE(TM31BDY @ 18 Dec 2011, 09:17)
Salut! Daca ai fi cautat temeinic pe forum , ai fi gasit rezolvarea  tongue.gif ,au mai fost subiecte de genul asta. In spatele oglinzii ai receptorul de semnal pentru inchiderea centrealizata. probabil sa oxidat si de aceea nu mai ai semnal de la o anumita distanta. Deschide-l si curata-l. Cum ai schimbat bateria in telecomanda? Mie mie frica sa nu mi se stearga memoria daca scot bateria sa o inlocuiesc. A mai schimbat si altcineva bateria cheii? Cum se procedeaza ca sa nu existe probleme ulterioare?
*

Te referi la asta cand spui receptor de semnal?:

23122011166.jpg ( Size: 760.34k ) Number of downloads: 646

--------------------
Renault Clio 2 1998
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th August 2025 - 06:34
Dacia