Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sunet ciudat la motor, megane 2 grantour 1.9 dci

dany0532
post 14 Dec 2011, 18:47
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut, masina scoate un sunet ciudat si la relanti si in mers (sunet infundat) si tremura foarte tare. Consumul in oras e undeva la 9-10 cu clima oprita. Din cate am vazut ea cel mai bine se simte la 1800 de turatii, acolo are si consumul cel mai mic si nici nu scoate sunetul ala urat dar am auzit ca dieselul 1.9 la turatiile astea este cam subturata
adica trebuie schimbata viteza la peste 2300 de ture.

Cand trece de 2000 de turatii face foarte urat, si consumul creste foarte mult, la instantaneu imi apare undeva la 12-15%. Masina a fost luata din Franta la 150.000 de km acum are 190.000. Cand am luat-o mergea foarte bine se auzea chiar si suieratul de la turbina, acum nu se mai aude deloc.
Pe bord, cateodata, imi apare "injection a controler" plus becul cu "service" aprins dar asta imi aparea de cand am luat-o, iar la service au zis ca nu are nimic.

Masina este Megane 2 Grandtour, 1,9dci 130cp.

--------------------
Renault Megane II Estate 1.9 dci 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabize
post 14 Dec 2011, 20:04
Post #2

DECONECTAT

Group: Members
From: ©City of Mini Roundabouts

Pai iti da mesaj de eroare pentru partea de injectie, cel mai bine ai face daca ai merge in service cu ea. In prima faza un test clip ar putea ajuta pentru a detecta mai precis unde e problema. Probabil ai probleme la unul sau mai multe injectoare.

Edit:
este un topic dedicat aici.

This post has been edited by gabizegrean: 14 Dec 2011, 20:08

--------------------
⚓ Am avut cândva o... barcă... acum doar un gândac H247
"Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 12:17
Dacia