schimb baie ulei, probleme
![]() ![]() ![]() |
schimb baie ulei, probleme
puietu_cristian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 29 November 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2000
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
1) scrie in romana, limbajul irc este interzis de regulament
2) nu te apuci de o lucrare daca nu ai idee cum trebuie facuta, citirea unei documentatii tehnice era necesara 3) nu te pune nimeni sa iti cumperi renault, nu iti place o vinzi si gata 4) nu este vina lui renault ca tu ai cumparat o masina neingrijita, cum nu este vina lui ca tu ai spart baia de ulei This post has been edited by cj98czh: 3 Dec 2011, 20:03 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
puietu_cristian |
![]()
|
daca pateai ce am patit eu nu mai adaugai comentul asta.
|
--------------------
renault
megane
2000
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
ce sa zic ... citeste punctul 4 adaugat acum de mine ... altfel ... noroc de nesansa, vinde-o si cumpara una la care nu o sa ai in veci probleme.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu am patit si sustin ce a zis czh.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
puietu_cristian |
![]()
|
nu mai zic nimic czh.....dar as fi curios sa vad cum ai reactiona daca te-as pune sa dai baia jos....pun pariu k te-ai umple de nervi si nu ai mai zice nimic
|
--------------------
renault
megane
2000
|
|
cj98czh |
![]()
|
Ca sa terminam odata, iti spun cum "reactionez" la orice problema mecanica pe care o am cu cele 2 masini detinute..
Ma apuc de treaba daca stiu ce am de facut Citesc o documentatie tehnica daca nu stiu exact ce am de facut Ma apuc de lucru daca cred ca sunt in stare sa o duc la capat sau ma duc la un service daca eu nu sunt in stare .... Simplu, nu? Ia uite ceva documentatie, poate te ajuta ... de la pagina 47 cred ca este ce te intereseaza pe tine .. This post has been edited by cj98czh: 3 Dec 2011, 20:56 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
puietu_cristian |
![]()
|
probabil ca tie iti pare ceva normal ca sa ridici motorul pt a schimba o amarata de baie de ulei....iti zic eu ce e normal.sa dai jos o baie de ulei fara sa ridici motorul.
Moderator edit: nu mai scrie IRC, considera ca un ultim avertisment! This post has been edited by cj98czh: 3 Dec 2011, 20:40 |
--------------------
renault
megane
2000
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Viitoarea masina sa ti-o alegi dupa pozitionarea baii de ulei
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Berceaux-ul(jugul) l-ai demontat?
Banuiesc ca nu si din cauza asta intampini greutati in demontarea piesei. Cu jugul demontat este F.F.F.usor de scos baia de ulei(nu uita de pepina de la pompa de ulei). E drept ca baia de ulei nu este o piesa la care inginerii de la Renault sa se gandeasca ca se demonteaza prea fregvent...... @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
cj98czh |
![]()
|
Ai si o documtatie pusa .. daca ai timp fa niste poze cu ce ai fact si fa un tutorial, ajuta pe altii care se vor mai lovi de asta ...
Normal ... ce mai este normal in ziua de azi ... gandeste-te ca Megane 1 si Scenic 1 sunt niste masini foarte simplu construite la care se lucreaza usor la majoritatea ansamblelor, ca au si unele chestii mai ciudate, le gasesti la orice producator, de exmplu m-am crucit camd am vazut la o anumita marca, ca pentru a schimba un filtru de habitaclu trebuie sa dai jos pedala de acceleratie, ... fiecare producator are + si - lui ... asta este .. Spor la treaba si te astept cu poze si explicatii, asta daca vrei sa ajuti pe altii. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
puietu_cristian |
![]()
|
czh....normal k maine o sa si spun cum o sa reusesc sa o dau jos pt k o sa se foloseasca si altcineva de aceste informatii.si cand vin in cluj te contactez sa bem o bere in cinstea reusitei
![]() |
--------------------
renault
megane
2000
|
|
Dragos34 |
![]()
|
![]() You`ll never walk alone Group: Members Posts: 222 Joined: 19 August 10 From: Botosani ![]() |
Cum ai promis o bere,cum moderatorul te-a lasat in pace cu ,,k,,-urile tale
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1,9 dCi
2001 Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
|
|
puietu_cristian |
![]()
|
am reusit sa dau jos baia de ulei...ca sa nu va mai chinuiti ca mine mai intai trebuie sa desfaceti motorul din tampoane si sa-l ridicati cu o sufa sau o macara.baia va iesi in momentul cand o sa-l ridicati aprox 25 cm....sa nu uitati sa desfaceti si "saxofonul" pt k asa veti reusi sa ridicati motorul atat cat este necesar.daca intampinati greutati puteti sa-mi puneti intrebari pe forum sau pe id-ul meu de mess puietu
_cristian |
--------------------
renault
megane
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 18:54 |