nebunie, pura
![]() ![]() ![]() |
nebunie, pura
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
prostie pura vrei sa zici.
spre sfarsitul videoului se vede ca prietenul lui cu care facea curse era lovit in mijlocul drumuli. din cauza unor astfel de imbecili mor oameni nevinovati. ce dracu nu exista nici un tir in fata unui astfel de prost niciodata? |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
r3d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 5 October 11 From: buzau ![]() |
bai deci nu am cuvinte inca nu imi vine sa cred:)
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bz 03 gat
|
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
QUOTE(quick @ 29 Nov 2011, 22:33) prostie pura vrei sa zici. spre sfarsitul videoului se vede ca prietenul lui cu care facea curse era lovit in mijlocul drumuli. din cauza unor astfel de imbecili mor oameni nevinovati. ce dracu nu exista nici un tir in fata unui astfel de prost niciodata? Sper ca glumesti ... ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Am impresia ca totusi era o masina de politie...
|
--------------------
Renault
Scenic
1999
- TX 6761 XC
|
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
am vazut filmul asta pe youtube si la comentariu ziceau ca era tot o masina de remorcat si se intrec intre ei care sa ajunga primul sa ia clientul. daca e asa .... no comment!
|
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
A mai fost...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:05 |