probleme cheie master, probleme cheie master
![]() ![]() ![]() |
probleme cheie master, probleme cheie master
aseldmi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.223 Joined: 15 March 09 From: ARAD ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
- ar 06 mfo
2002
|
|||
alexgabriel26 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 14 April 11 ![]() |
iti fac eu o poza la cheia mea de rezerva cu schema de pe spate
|
--------------------
Renault
Kangoo
- B-02-MLL
2008 Expression
|
|
coxmarine |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 10 March 12 ![]() |
QUOTE(aseldmi @ 23 Nov 2011, 20:36) cine poate sa ma ajute cu o schema electrica la o cheie , master, solenza etc, e rupt butonul de pe placa si as avea nevoie de o schema pt a putea face cheia sa mai functioneze............... same s#!t si eu! dar... dar... pijama de cheie de solenta (si in loc de buton click- contactorul din cheie) am lipit altul de la un ceas desteptator cu radio, gasesti de obicei si in mouse-uri... handjob/made facut merge super bine la mine, butonul click a fost mai mic si nu ajungea butonul telecomandei pe el bine sa declanseze, am lipit un plasticel pe interiorul respectivului buton al carcasei sa fie treaba buna. mat necesare : cheie veche, carcasa noua de solentza ~ 35 ron (care calitativ este mult mai proasta), buton aprox la fel , cutter, unghiera, super glue(mai bun-gen picatura/bison) ![]() p.s. e umpic de tiganie inauntru cheii, dar... nu vede nimeni ![]() This post has been edited by coxmarine: 11 Mar 2012, 16:13 |
--------------------
Renault
Master
- BEsaistreiAJHSH
2oo7 2.5 dci Din seria cartii....
Si pentru ca DUBA! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:13 |