Imobilizator la Safrane 2.2dT, (cred ca) nu imi mai recunoaste cheia
![]() ![]() ![]() |
Imobilizator la Safrane 2.2dT, (cred ca) nu imi mai recunoaste cheia
Bo_ |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 2 July 09 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Safrane
2000, 2.2 dT, Alize
- ---
|
|||
B_37_DEE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 26 June 07 From: Bucuresti ![]() |
mai intai verifica sa nu cumva sa fi ars vreo siguranta iar aopi daca sigurantele sunt in regula mai vedem
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 2004 1.6 16V/Kangoo 4x4
2004 1.6 16v /Laguna2.2 2006 1.9dci Lux Privilege/ https://www.facebook.com/edsautomotive88
|
|
Bo_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 2 July 09 From: Brasov ![]() |
am verificat ochioscopic starea lor si par in regula.
un nene mester mi-a zis ca e posibil sa fie arsa vreo bujie si d'acolo sa nu am led in bord, deci nici aprindere. mie imi suna cam... nu stiu. |
--------------------
Renault
Safrane
2000, 2.2 dT, Alize
- ---
|
|
cj77shv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 21 April 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da invarte sau nu face nimic?
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Grandtour 2.0dCi, BVA6
2008 - Initiale Paris
- CJ-56/95-JON
|
|
Bo_ |
![]()
|
nu invarte, nu face contact, nu nimic.
se aude un soi de releu sub capota cum tzacane (parca) |
--------------------
Renault
Safrane
2000, 2.2 dT, Alize
- ---
|
|
B_37_DEE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 26 June 07 From: Bucuresti ![]() |
cu testerul ai incercat sa te conectezi pe ecu? la tine se pare nu mai vede ECU .probabil vreun fir intrerupt sau o siguranta mare arsa sau releu blocat.e cu "cantec"trebuie verificate mai multe...daca te pricepi cat de cat iti pot da o schema electrica sa te uiti la alimentari si la mase.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 2004 1.6 16V/Kangoo 4x4
2004 1.6 16v /Laguna2.2 2006 1.9dci Lux Privilege/ https://www.facebook.com/edsautomotive88
|
|
Bo_ |
![]()
|
n-am incercat nici toate sigurantele calumea. am verificat atunci pe loc ce stiam io din panoul mic de sigurante si am lasat-o asa ca sunt racit maxim de vreo cateva zile si inghet si in casa la 25 de grade.
daca ai o schema electrica, va fi apreciata pentru cand voi scapa de raceala. |
--------------------
Renault
Safrane
2000, 2.2 dT, Alize
- ---
|
|
Bo_ |
![]()
|
mi-=a (mai) trecut raceala si am iesit si eu in curte sa vad cu ce sufera "barca".
am verificat sigurantele... totul ok cand am constatat ca era rupt cablul care face masa, ala lat, impletit. cand am inchis circuitul, si ledul de la imobilizator s-a stins si bujia s-a aprins. ma bucur ca s-a rezolvat asa "elegant" dar ma si mir ca merg mai toate electricele pe un singur fir al bateriei, mai putin bujia si demarorul merci fain de sfaturi, sugestii si ganduri bune ![]() numa' bine! |
--------------------
Renault
Safrane
2000, 2.2 dT, Alize
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 21:12 |