Zgomot,scartait la trecerea peste denivelari megan, Megane 2Zgomot,scartait la trecerea peste denivela
![]() ![]() ![]() |
Zgomot,scartait la trecerea peste denivelari megan, Megane 2Zgomot,scartait la trecerea peste denivela
emix_dary |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 4 October 10 From: Resita ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1,5dci 2006
- ozn
|
|||
moreinffo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
bucsile de bara stabilizatoare; este materialul prost si orice-ai face, nu le dai de cap decat cu unele originale care ajung undeva la 100$ set. uite aici topic adevarat:)
http://www.reno.ro/Bucse-bara-stabilizatoare-t221846.html |
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
emix_dary |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 4 October 10 From: Resita ![]() |
Multumesc Moreinffo,am citit si am tras concluzia.si voi tot aceeasi patanie schimbate bucsele originale cu ... rezulta scartait
|
--------------------
Renault
Megane
1,5dci 2006
- ozn
|
|
imagecam |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 25 November 05 From: Cluj ![]() |
Nu bucsile de la bara stabilizatoare scartaie, cele de la jug-ul motor sunt de vina. Le-am schimbat ieri si masina parca e noua.
|
--------------------
Renault
Megane Cabrio 1.6 16v + Peugeot 308 1.6HDI
2008 imagine motor-sport
|
|
oanavas |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 14 April 09 From: Bacau ![]() |
cum arata acestea?
|
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|
imagecam |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 25 November 05 From: Cluj ![]() |
Astea sunt...
|
--------------------
Renault
Megane Cabrio 1.6 16v + Peugeot 308 1.6HDI
2008 imagine motor-sport
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
daca nu e secret cat au costat bucsele astea?
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Malawi |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 15 February 12 From: Resita ![]() |
Sunt respectivul Emix_dary,am rezolvat problema descrisa prin inlocuirea bucselor bara stabilizatoare Febi cu bucse IMPERGOM cumparate de la UNIX care detin magazin online si magarine de piese in marile orase.Bucsele sunt identice pe megane 2.1 si 2.2 indiferent de an,dar pe site UNIX se gasesc doar la rubrica Megane 2003 1,5 dci 82cp hatchback--bucsa bieleta stabilizatoare.pret 21ron bucata.pret manopera inlocuire a fost 40 lei dar nu la reprezentanta.Nici un pic de zgomot si a trecut cred k o luna de zile.
|
--------------------
Renault
Megane
2006,hatchback,1.5dci
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Au si MOOG cu 26 lei.
This post has been edited by Highwayman: 8 Mar 2012, 14:10 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
prontokala |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 25 June 11 ![]() |
Va salut,am și eu o problema asemănătoare,doar că la mine a început scârțâitul acesta după ce am pus bucsi cadru lemforder ,capete bara plus bielete noi . Scârțâie ca o căruță la denivelări doar la viteze mici(5-10 km pe ora ) și de fiecare data cand mașina face ruliu(se balanseaza)Bun,schimb caseta direcție ,palieri noi,bucsi bara meyle,am schimbat până și brațele alea de la cadrul motor ,de 2 ori prima data febi ,apoi Oe ,amortizoarele au maxim 1 an de zile ,am schimbat efectiv tot ce se putea schimba pe fata,tot.Si nemernica încă face că o căruță.Ce sa fie oare? Va mulțumesc anticipat.
|
--------------------
Renault
Laguna
2010 III
|
|
Razvannnnn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 26 August 22 From: Bucuresti ![]() |
Salut, la mine se aude scartait de la usile din spate cand trec peste denivelari. Nu stiu ce sa le fac ca este extrem de enervant, poate a mai patit cineva si stie rezolvarea.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 14:28 |