Benzinarie : SOCAR
![]() ![]() ![]() |
Benzinarie : SOCAR
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|||
danisv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 11 July 10 From: Suceava ![]() |
Salut! Am alimentat de la Socar pentru distante lungi si nu am avut probleme.
E o companie din Azerbaijan. Am citit niste articole despre Socar - vezi pe Google Am inteles ca vor sa investeasca aprox. 100 milioane dolari in Romania deci cred ca e o firma serioasa, dar niciodata nu se stie ![]() This post has been edited by danisv: 27 Nov 2011, 01:27 |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dci Hatchback
2005
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Am alimnetat si eu de la SOCAR din Bistricioara , Neamt - statia moderna , curata , noua , nu am avut probleme cu mersul masinii , benzina mai ieftina cu 6 bani ca la petrom
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Preturile acestor bezinarii se datoreaza faptului ca sunt noi pe piata si vor sa castige clienti si nume dar petrolul il au tot de la rafinariile Petrom numai ca fiecare marca de benzinarie aditiveaza combustibilul cumva pt a elimina impuritatiile, performantele motorului si multe altele de acolo apare si diferentele in preturile combustibiliilor, de ex Alpin de la OMV este cea mai scumpa din tara pe motiv ca aditivi care se pun in ea iti ajuta prin arderea combustibilului mai mult de 99%cea ce inseamna o cifra octanica mai mare cea ce inseamna o viata mai lunga a motorului. Daca lantul acesta de benzinarii nu folosesc aditivi sau folosesc ceva foarte iefint si foarte prosti este normal ca combustibilul sa fie mai ieftin dar!!! cu toate ca nu simtit nimic la masina acum nu garantez ca in loc ca motorul sa tina 200.000km va tine 150.000 sau cu timpul sa va simtiti masina mai galagiasa ,mai puturoasa.
Bine inteles aceasta este doar opinia mea, nu am de unde sa stiu de ce au preturile cu 6 bani mai mici decat restu dar sunt sigur ca este unu din cele 2 motive de mai sus ori o strategfie de marcheting oric legata de aditivarea combustibilului. |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Având in vedere profitul imens pe care-l fac benzinarii, eu zic că s-ar putea vinde benzina și cu mai bine de un leu mai ieftină la litru, să fie și mai bună decât orice altă benzină de pe piață iar vânzătorul tot să facă profit. Dar na ... cartelul ....
This post has been edited by ssilviu: 24 Dec 2011, 14:59 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:41 |