Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Benzinarie : SOCAR

L!nuX
post 17 Nov 2011, 10:46
Post #1

Membru decent

Group: Members
From: Bucuresti

A alimentat cineva de la benzinariile astea ?
Am vazut ca au preturi destul de mici ca sunt noi pe piata .
Am un drum mai lung de facut si trec si pe langa o statie de-a lor , cea de la Bistricioara , pt cine stie si ma bate gandul sa fac un plin acolo , dar nu vreau sa ma trezesc cu martori aprinsi prin bord ...

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danisv
post 27 Nov 2011, 01:22
Post #2

Membru incepator

From: Suceava

Salut! Am alimentat de la Socar pentru distante lungi si nu am avut probleme.
E o companie din Azerbaijan. Am citit niste articole despre Socar - vezi pe Google

Am inteles ca vor sa investeasca aprox. 100 milioane dolari in Romania deci cred ca e o firma serioasa, dar niciodata nu se stie smile.gif.

This post has been edited by danisv: 27 Nov 2011, 01:27

--------------------
Renault Clio 1.5 dci Hatchback 2005
+
L!nuX
post 24 Dec 2011, 01:20
Post #3

Membru decent

From: Bucuresti

Am alimnetat si eu de la SOCAR din Bistricioara , Neamt - statia moderna , curata , noua , nu am avut probleme cu mersul masinii , benzina mai ieftina cu 6 bani ca la petrom

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
TheSting
post 24 Dec 2011, 02:47
Post #4

Ofera respect pentru a primi respect !

Preturile acestor bezinarii se datoreaza faptului ca sunt noi pe piata si vor sa castige clienti si nume dar petrolul il au tot de la rafinariile Petrom numai ca fiecare marca de benzinarie aditiveaza combustibilul cumva pt a elimina impuritatiile, performantele motorului si multe altele de acolo apare si diferentele in preturile combustibiliilor, de ex Alpin de la OMV este cea mai scumpa din tara pe motiv ca aditivi care se pun in ea iti ajuta prin arderea combustibilului mai mult de 99%cea ce inseamna o cifra octanica mai mare cea ce inseamna o viata mai lunga a motorului. Daca lantul acesta de benzinarii nu folosesc aditivi sau folosesc ceva foarte iefint si foarte prosti este normal ca combustibilul sa fie mai ieftin dar!!! cu toate ca nu simtit nimic la masina acum nu garantez ca in loc ca motorul sa tina 200.000km va tine 150.000 sau cu timpul sa va simtiti masina mai galagiasa ,mai puturoasa.
Bine inteles aceasta este doar opinia mea, nu am de unde sa stiu de ce au preturile cu 6 bani mai mici decat restu dar sunt sigur ca este unu din cele 2 motive de mai sus ori o strategfie de marcheting oric legata de aditivarea combustibilului.

--------------------
Renault Megan II 2005/sedan
Ofera respect pentru a primi respect
+
ssilviu
post 24 Dec 2011, 14:59
Post #5

F1 Man

From: Nicaieri

Având in vedere profitul imens pe care-l fac benzinarii, eu zic că s-ar putea vinde benzina și cu mai bine de un leu mai ieftină la litru, să fie și mai bună decât orice altă benzină de pe piață iar vânzătorul tot să facă profit. Dar na ... cartelul ....

This post has been edited by ssilviu: 24 Dec 2011, 14:59

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 17:41
Dacia