LUMINI LA BORD, PROBLEME
![]() ![]() ![]() |
LUMINI LA BORD, PROBLEME
XIFO55555 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 15 November 11 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1999 1.9 DTI
- PB4681MX
|
|||
iulex80 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 10 May 08 From: tg mures ![]() |
probleme sistem de injecție nu iti recomand sa mergi 500 de KM, va trebui sa mergi la un tester.
bafta. |
--------------------
renault
Espace și Scenic
2004/2007
- MS-13-JTW Espace 4 PH 1 2.0T 2004
Scenic 2 PH 2 1.6 16v 2007 |
|
XIFO55555 |
![]()
|
am primit sfat de la doi mecanici ca nu trebuie sa imi fac griji ca nu e nimic grav. unul dintre ei a zis ca daca nu vii cu ea cu lumina inca aprinsa nu poate verifica nimic. si sfatul lui a fost sa nui dau atentie. ma duc luni la el pentru shimb de ulei,filtre etc si a zis ca se uita la ea. mersi de sfat
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1999 1.9 DTI
- PB4681MX
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
beepul ..posibil sa fie de la luminile de pozitie lasate aprinsecu motorul oprit...iar martorul din bord ,intradevar are legatura cu sistemul de injectie..dar poate fi si apa in filtrul de motorina...sau ai pus motorina proasta calitativ.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
XIFO55555 |
![]()
|
bun pana luni cand merg cu ea la service sa se uite "mecanicul" lu peste la ea si daca o sa vada ceva la injector pot sa mai merg cu ea? adica ce riscuri sunt? de atunci nu a mai aparut martorul la bord si sper sa nu mai apara. masina a si stat pana am luato eu vreo 2 sapt pe bara poate si de asta. mersi mult pentru raspunsuri.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1999 1.9 DTI
- PB4681MX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 19:29 |