cutie viteze din dezmembrari, am gasit dar nu se potriveste codul
![]() ![]() ![]() |
cutie viteze din dezmembrari, am gasit dar nu se potriveste codul
godaro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
-------------------- 307 berlina, 1.6 HDI
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cutia de viteze este montata din fabrica cu un anumit Typ si un indice de viteza.
Ex:Typ JB3 cu indice 123 sau JR5 123...........PK6 123......ND0 123..... Mai este si o serie(C123456)dar asta doar pentru statistica... Typ-ul reprezinta"arhitectura"cutiei de viteza si este comun la multe din masini. Indicele de viteza este aproape unic pentru masina ta si reprezinta etajarea rapoartelor din cutia de viteza. Daca pui o alta cutie de viteza diferita de cea de origine riscurile sunt ca masina ta sa nu mai aiba aceleasi performante(consum/viteza/demaraj/etc). Ai incercat sa o demontezi sa vezi ce este stricat in ea? Cutia originala se poate repara in cele mai multe din cazuri si asa ai garantia ca este cea buna pentru masina ta. @+ This post has been edited by espacern: 2 Nov 2011, 14:02 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
godaro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 29 April 04 ![]() |
multumesc pentru raspuns
intr-adevar, reparatia pare ce mai viabila optiune intrucat nu gasesc o CV din dezmembrari cu cod identic imi poate recomanda cineva un reparator bun de CV manuale? pe net gasesc optiuni, o recomandare ar fi si mai buna. |
-------------------- 307 berlina, 1.6 HDI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:55 |